02-05-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اتفاق عجيب براي يك نوجوان پس از پيوند عضو
براي نخستين بار در تاريخ پزشکي ، در يک دختر استراليايي که کبد اهدايي به او پيوند زده شده بود ، گروه خوني تغيير يافت و دستگاه ايمني او نيز با عضو پيوندي مقابله اي نکرد.
به گزارش سرويس دريافت خبر برنا، دمي لين برنان ، نه ساله ، که به سبب نارسايي کبدي دچار بيماري سختي شده بود در بيمارستان کودکان سيدني تحت عمل پيوند کبد قرار گرفت.
نه ماه بعد پزشکان دريافتند گروه خوني دختر تغيير يافته و دستگاه ايمني او نيز با عضو پيوندي جديد ، سازگار شده است.
پزشکان دريافتند سلولهاي بنيادي کبد پيوندي به مغز استخوان دخترک مهاجرت کرده اند.
اکنون اين دختر پانزده ساله است و گروه محققان تحت نظر دکتر ميشل استورمن ، گزارشهاي متعددي به سراسر جهان ارائه کرده اند.
دکتر استورمن مي گويد : اين مورد کاملا غير متعارف است و در واقع هنوز مورد مشابهي مشاهده نشده است .
به گفته اين محقق ،در واقع گويي اين بيمار تحت عمل پيوند مغز استخوان قرار گرفته است .
قسمت اعظم دستگاه ايمني او نيز به شکل دستگاه ايمني فرد دهنده عضو تغيير يافته است.
بر اساس مقاله اين محققان که در شماره اخير نشريه نيوانگلند منتشر شده است ، برنان نه فقط تحت درمان در منزل قرار دارد بلکه هيچ مشکلي در باره دفع عضو پيوندي ندارد.
محققان بر اين باورند که احتمالا بعد از عمل پيوند ، نوعي عفونت در بيمار ايجاد شده که سبب مهاجرت سلولهاي بنيادي کبدي به بافت مغز استخوان او شده است و وقايع بعدي نيز به مرور روي داده اند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|