03-03-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
قطبی به موقع ایرانیست و به موقع هم خارجی میشود !
«متاسفانه این آقا به موقعاش ایرانی است و به موقعاش هم خارجی، وقتی میگوید ایرانیها را قبول ندارد عنوان خارجی را به خود میگیرد و وقتی بحث فرهنگ ایرانی به میان میآید خود را یک ایرانی تمام عیار جلوه میدهد. باید به این آقا بگویم اگر مربیان خارجی تاثیرگذار بودند که تمام تیمهای لیگ برتری آنها را از سرمربیگری تیمشان بیرون نمیانداختند. این آقا هر کاری را که دلش میخواهد انجام میدهد و متاسفانه فدراسیون هم عین خیالش نیست.»
لیست تیم ملی همچنان با هجمهای از انتقادهای کارشناسان و مربیان فوتبال کشور مواجه است. محمد احمدزاده معتقد است قطبی بدون در نظر گرفتن هدف این بازیکنان را انتخاب کرده، سرمربی مقاومت معتقد است خود قطبی هم نمیداند که تیم ملی مقابل تایلند دنبال چه هدفی میگردد: «همه میدانند بازی با تایلند یک بازی تشریفاتی برای تیم ملی محسوب میشود. باید ببینیم هدف افشین قطبی از این بازی تشریفاتی چه چیزی است. او قصد دارد از بازیکنان جوان استفاده کند یا اینکه با تیم اصلی به میدان برود.»
احمدزاده وقتی از هدف قطبی مبنی بر محک زدن تیم اصلی خبردار شد این صحبتها را به زبان آورد: «فکر میکنم خود قطبی هم نمیداند در این فوتبال دنبال چه هدفی است. این آقا اصلا هدف مشخصی ندارد، نمیداند که این انتخاب را برای رسیدن به چه مسألهای انجام داده.»
احمدزاده صحبتهایش را اینگونه ادامه داد: «حتما قطبی از این ترس دارد که اگر به تایلند ببازد مسوولان فرد دیگری را جایگزین او کنند. به همین خاطر سعی کرده بهترین نفرات را به تیم ملی دعوت کند. اگر این موضوع درست باشد و قطبی از باخت بترسد هیچ زمانی به نتیجه دلخواه نخواهد رسید. به نظر من دو پهلو صحبت کردن قطبی کار اشتباهی است که متاسفانه سرمربی تیم ملی آن را انجام میدهد.»
احمدزاده در ادامه صحبتهایش پیرامون عدم اعتماد قطبی به مربیان ایرانی و انتخاب یک مربی هلندی که زمانی ایجنت رسمی فیفا بوده اینگونه صحبت کرد: «این آقا بداند تمام بازیکنان ایرانی را که حالا از آنها در تیم ملی استفاده میکند مربیان ایرانی پرورش دادهاند. متاسفانه این آقا به موقعاش ایرانی است و به موقعاش هم خارجی، وقتی میگوید ایرانیها را قبول ندارد عنوان خارجی را به خود میگیرد و وقتی بحث فرهنگ ایرانی به میان میآید خود را یک ایرانی تمام عیار جلوه میدهد. باید به این آقا بگویم اگر مربیان خارجی تاثیرگذار بودند که تمام تیمهای لیگ برتری آنها را از سرمربیگری تیمشان بیرون نمیانداختند. این آقا هر کاری را که دلش میخواهد انجام میدهد و متاسفانه فدراسیون هم عین خیالش نیست.»
سرمربی مقاومت سپاسی به صحبتهایش اینگونه ادامه داد: «قطبی آدم فوقالعاده زیرکی است، یک جورهایی میخواهد نظر خود را در همه مباحث اعمال کند. هر وقت هم دوست داشته باشد و صلاح ببیند به مربیان ایرانی توهین میکند. کسی هم جلودار این آقا نیست و هر صحبتی که دلش میخواهد در رابطه با مربیان ایرانی انجام میدهد.»
احمدزاده در ادامه پیرامون بدبینی قطبی به مربیان ایرانی هم گفت: «خب معلوم است وقتی این آقا کارش را با اشکال انجام میدهد باید هم نگران صندلیاش باشد. به قطبی میگویم مربی تیم محلهات که نیستی هر کاری میخواهی انجام میدهی. مربی تیم ملی ایران هستی و باید همه چیز را رعایت کنی. وقتی قطبی عملکرد خوب داشته باشد همه از او حمایت میکنند اما وقتی خوب صحبت نکند و خوب نتیجه نگیرد باید هم همه از او انتقاد کنند، یک جمله بگویم و تمام، قطبی به همه توهینآمیز نگاه میکند و به هیچ وجه با فوتبال ما روراست نیست.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|