03-05-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جلوهی ظاهری، شایعات رسانهها، آلبوم بد و فیلمها (۱۹۸۶-۱۹۸۷)
در ۱۹۸۶، رسانههای شایعه پرداز (تبلویدها)، داستانی منتشر کردند که ادعا میکرد جکسون برای حفظ جوانیاش در زیر چتر اکسیژن پر فشار میخوابد و تصویری از او، درحالی که زیر یک جعبهی شیشهای دراز کشیده بود همراه با این خبر منتشر شد. با وجود اینکه این ادعا نادرست بود ، جکسون خود به این داستان جعلی پر و بال داد. او در حال تبلیغات برای فیلم جدیدش «کاپیتان ای اُ» به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا بود و میخواست تصویری علمی تخیلی از خود ارائه دهد.این فیلم گران ترین فیلم کوتاه در آن زمان بود ، و بعدا جزئی از نمایشهای پارکهای تفریحی دیزنی شد.دیزنی لند، فیلم را به مدت ۱۱ سال در قسمت سرزمین فرداوالت دیزنی ورلد این اثر را در قسمت پارک تفریحی «اپکات» (به انگلیسی: Epcot) از ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۴ به نمایش در آورد. هنگامی که جکسون یک شامپانزهی دست آموز بنام «بابلز» خرید و با او دوست شد ، رسانهها این کارش را غیر متعارف و نمونهای از یک رفتار ضد اجتماعی معرفی کردند.بعدا گزارش شد که جکسون استخوانهای مرد فیلنمااین داستانها الهام بخش ساخت لقب توهین آمیز «جکوی خل وچل» (به انگلیسی: Wacko Jacko) توسط رسانهها شد. این لقب در سال بعد به گوش جکسون رسید و در نهایت برای او بسیار بسیار ناخوشایند آمد.او با فهمیدن اشتباهش ، از درز دادن داستانهای ساختگی به رسانهها دست برداشت. اما به خاطر سودی که به جیب رسانهها سرازیر میشد، آنها خودشان شروع به انتشار داستانهای ساختگی کردند. نمایش داد ، در حالی که را خریداری کردهاست.این خبر نیز کذب بود، اما داستانی بود که باز خود جکسون در اختیار رسانههای شایعه پرداز قرار داده بود.
پوست جکسون در تمام دوران کودکی و نوجوانیاش به رنگ قهوهای متوسطی بود، اما از اوایل دههی هشتاد، رنگ پوست او روشن تر شد.این تغییر بطور وسیعی تحت پوشش رسانهها قرار گرفت و شایعه شده بود که جکسون پوست خود را سفید میکند. در اواسط دههی هشتاد، تشخیص داده شد که جکسون مبتلا به بیماریهای پوستی برص و لوپوس است؛ بیماری لوپوس او خفیف بود، اما هر دوی این بیماریها او را حساس به نور خورشید میکرد.شیوهی درمانی که جکسون برای این بیماریها استفاده میکرد باعث روشن تر شدن پوست او میشد و با گریم پن کیکی که برای پوشاندن لکهها و یکدست کردن رنگ پوستش انجام میداد ،پوست او خیلی روشن و رنگ پریده جلوه میکرد.فرم صورتش هم تغییر کرده بود ؛چند جراح نظر دادهاند که او چند عمل جراحی بینی ،پیشانی ، چانه ، نازک کردن لب و یک جراحی گونه را پشت سر گذاشته بود.تغییرات چهرهی او تا قسمتی بخاطر کاهش وزن شدید نیز بود.در اوایل دههی هشتاد ،بدن جکسون بخاطر تغییر در رژیم غذایی و تمایلش برای داشتن «بدن یک رقاص» قلمی تر شد.شاهدان اظهار کردهاند که جکسون اغلب سرگیجه داشت و به نظرشان او در مورد چگونه به نظر رسیدن بدنش وسواس پیدا کرده بود؛ برخی متخصصان علم پزشکی بطور علنی بیان کردند که طبق عقیدهی آنها جکسون «سندروم دیسمورفی بدنی» دارد؛ اختلالی ذهنی که در آن بیمار از جلوه ظاهری خود بیزار است و نمیداند دیگران دربارهی او چه نظری دارند.[۴۷][۴۸]
چرا که نه، فقط به مردم بگو که من یه فضایی از مریخ هستم.به اونا بگو که من مرغ زنده میخورم و نصفه شبا رقصای جادویی میکنم. اونا هر چی که تو بگی باور میکنن، چون تو یه گزارشگری.اما اگه من ، مایکل جکسون ، بخوام بگم، «من یه فضایی از مریخم.مرغ زنده میخورم و نصفه شبا رقصای جادویی میکنم.»، مردم میگن اوه، پسر، اون مایکل جکسون خله.عقلش پاره سنگ ور میداره.یه حرف لعنتی درست حسابی از دهنش بیرون نمییاد.
جکسون در حال اجرای حسی که تو به من میدی
صنعت موسیقی در انتظار یک موفقیت برجستهی دیگر بود، بنابراین توقعات بسیار بالایی در مورد آلبوم بد (پنج سال بعد از انتشار آلبوم دلهرهآور) وجود داشت. آلبوم بد فروش کمتری نسبت به آلبوم دلهرهآور داشت، اما همچنان یک موفقیت تجاری قدرتمند بود. این آلبوم در ایالات متحده، هفت تک آهنگ برتر ارائه داد، که پنج تای آنها شامل «دایانای کثیف»نمیتونم دوستت نداشته باشم» ، «بد» ، «حسی که تو به من میدی»[ و «مردی در آینه»[۵۳]، در صدر جدول صد اثربرتر بیش از هر آلبوم دیگری قرار گرفتند. تا سال ۲۰۰۸ ،آلبوم بد به فروش جهانی ۳۰ میلیون نسخه دست یافتهاست. ،«
تور جهانی بد در روز ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۷ آغاز شد و در۱۴ ژانویهی ۱۹۸۹ به پایان رسید. تنها در ژاپن، بلیطهای ۱۴ کنسرت به طور کامل به فروش رفت و ۵۷۰٫۰۰۰ تماشاگر را به خود جلب نمود، تقریبا سه برابر رکورد قبلی که تعدادی برابر ۲۰۰٫۰۰۰ نفر در یک تور بود.جکسون با اجرای ۱۲۳ کنسرت برای ۴.۴ میلیون نفر، درآمدی معادل ۱۲۵ میلیون دلار به دست آورد، و یک رکورد جهانی گینس برای خود به ثبت رساند.در طول این سفر، او کودکان بی بضاعت را رایگان برای دیدن کنسرتهایش دعوت میکرد و کمکهایی به بیمارستانها، یتیمخانهها و نیز سازمانهای خیریه اهدا مینمود.
|
|