نمایش پست تنها
قدیمی 03-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استيل آذين‌ 4 ـ سايپا 3؛ يك پيروزي پرگل ديگر براي شاگردان حميد استيلي

استيل آذيني ها پس از پيروزي پرگل در مقابل استقلال در جام حذفي، در يك جدال نفس گير ديگر شاگردان محمد مايلي كهن را شكست دادند

گل‌ها: مهدوي كيا(9)، كريمي(42)،(44)، محمدي(69) براي استيل آذين، منوچهري(5)(67)،شريفي نسب(62)،براي سايپا
ورزشگاه راه آهن اكباتان، تماشاگر 2500 نفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: محمودي(سايپا)، شرفي(استيل آذين)
اخراج: مجيد ايوبي(45)(سايپا)، علي كريمي(45)(استيل آذين)،)

استيل آذين: حميد نشاط‌جو، لك چيرا، مهدي محمدي، علي آذري، حميد شرفي، امير شاپورزاده، حسين كعبي(65 محمدرضا مهدوي)، مهدي مهدوي‌كيا، حامد كاويانپور، محمد غلامي(64 رضا نورزوي)،‌ علي كريمي سرمربي: حميد استيلي

سايپا: وحيد شيخ ويسي(31 ابراهيم ميرزا‌پور)، علي زيلاني، رضا محمودي، مرتضي ابراهيمي، مجيد ايوبي، داريوش يزداني، اميد شريفي‌نسب(74 جواد آشتياني)، مهدي خيري(65 رضا خالقي‌فر)، سعيد يوسف‌زاده، سيدامين منوچهري، كريم انصاري‌فرد
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح گل ها:
1ـ0(سايپا): پاس عرضي كريم انصاري‌فرد در شش قدم به امين منوچهري ضربه بغل پا. 1
ـ1(استيل آذين): دقيقه 10 ضربه ايستگاهي از فاصله 25 متري مهدي مهدوي‌كيا. 1
ـ2(استيل آذين): دقيقه 40 خطاي مشكوك پنالتي توسط مجيد ايوبي روي علي كريمي و ضربه پنالتي بر خلاف ميرزاپور تبديل به گل كرد.
1ـ 3(استيل آذين): پاس تو عمق لك چيرا به علي كريمي شوت محكم او در داخل محوطه جريمه.
2ـ3(سايپا): دقيقه 62 ارسال كرنر توسط اميد شريفي نسب و ضربه سر مرتضي ابراهيمي
3ـ3(سايپا): دقيقه 67 خطاي لك چيرا روي رضا خالقي‌فر داور اعلام پنالتي و امين منوچهري تبديل به گل كرد.
4ـ3(استيل آذين): دقيقه 69 پاس عرضي مهدوي‌كيا در داخل محوطه جريمه به مهدي محمدي كه ضربه فني او تبديل به گل چهارم استيل شد.

بهترين بازيكن:
هرچند كريمي و منوچهري در اين ديدار دو گل براي تيم هايشان به ثمر رساندند اما كاپيتان استيل آذين بازي متفاوتي داشت. مهدي مهدوي‌كيا اولين گل بازي از روي ضربه ايستگاهي زيبا به ثمر رساند و پاس گل چهارم را به مهدي محمدي داد و در طول بازي نيز نمايش موثر وچشم نوازي از خود ارائه داد..

اتفاق ويژه:
بعد از اعلام پنالتي محمد مايلي‌كهن به شدت به داوري اعتراض كرد و تيم خود را به مدت يك دقيقه از زمين خارج كرد و با وساطت دستيار خود نادر فريادشيران و مسئولان هيئت فوتبال تهران(انوري و شيرازي)، بازيكنان تيم سايپا بار ديگر وارد زمين شدند كه بعد از دريافت گل مايلي‌كهن با حالتي تمسخرآميز شروع به دست زدن براي داوركرد . در دقيقه 45 نيز مجيد ايوبي با آرنج به دنده علي كريمي كوبيد كه در اين صحنه علي كريمي از كوره در رفت و با ضربه‌اي كه به سينه‌ مجيد ايوبي زد او را به زمين انداخت و سرمربي تيم، محمد مايلي‌كهن با ديدن اين صحنه عكس‌العملي نشان داد و به سمت علي كريمي آمد و با او درگير شد كه در اين بين داور بازي دست به كارت شد و به هر سه آنها كارت قرمز بازي را نشان داد هر چند كه مايلي‌كهن اذعان داشته كه من كاري نكردم كه مسحق كارت قرمز باشم. دراين بازي علي پروين و افشين قطبي نيز در استاديوم حضور داشتند.
در آخر بازي مايلي‌كهن به داخل زمين آمد و به بازيكنان خود اجازه داد تا به بازيكنان استيل آذين دست بدهند ولي از دادن دست به داوري خودداري كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید