03-13-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تاثیر آلبوم بر رسانهها
در مصاحبهی ۲۰۰۷ با مجلهی رولینگ استونز، مَت سُروم، درامر گروه وِلوِت ریوُلوِر، تاثیرات آهنگهای ناتمام را اینطور توصیف کرد :
لارس، دوست خوب من است. او برای من پیشآهنگهای کارشان را پخش کرد و من برگشتم و نگاهی به او کردم و گفتم : اون کثافتو آماده کن و بده بیرون (منتشر کن). خیلی خندهداره! پیشآهنگها واقعا مریضگونهاند. آهنگهای ۸ دقیقهای، تغییر مکرر تندای آهنگها، تندیِ دیوانهوار. به او گفتم : رفیق، به مرور که شما دارید پیر میشوید اگر نمیخواهید تندی آهنگها را کم کنید، چرا زیادترش میکنید؟! چه جوری میخواهید این آهنگها را زنده اجرا کنید؟ و من و لارس تمام شب بیرون در مهمونی بودیم و میدونستم که او فردا باید به استودیو برود و این کار احمقانه، یعنی نواختن آهنگهای ۸-۹ دقیقهای را انجام دهد. و من واقعا به او میخندیدم. – چون اون فقط پیشآهنگ را برای من پخش کرده بود که البته نشانههایی از درام تندتر هم داشت. من به او تلفن زدم و گفتم : هی، رفیق، حالت چطوره؟ و اون گفت : رفیق، دارم میمیرم! آنها هر چیزی را روی نوار ضبط میکنند، بدون ویرایش کامپیوتری، زنده، بدون کلیک. من واقعا دربارهی آلبوم شگفت زدهام.
۶ آهنگ از آهنربای مرگ برای جمعی از خبرنگاران موسیقی در انگلستان در ۱۵ خرداد ۸۷ (۴ ژوئن ۰۸) در مهمانیای به همین مناسبت پخش شد که حاکی از وجود دو آهنگ حماسی ۸ دقیقهای بر روی آلبوم بود.
تکآهنگ اصلی آلبوم، که هنوز نامی برای آن مشخص نشده، گفته میشود که یادآور تکآهنگ حماسی سال ۱۹۹۰ آنها که موفق به برنده شدن اولین جایزهی متالِ گِرَمی شد یعنی تک است. گفته میشود که گروه ساخت آهنگ بدون سولو را ترک کرده و برخلاف خشم مقدس این آلبوم دارای سولوهای متعدد است. همچنین گروه به پیچیدگی و ضبط چند لایهای قدیمی خود در آلبوم ...و عدالت برای همه بازگشتهاست. گفته میشود آلبوم در حدود ۷۵ دقیقهاست.
ترش هیت همراه با کوآیتِس اولین وبگاههایی بودند که تحلیل خود را از آهنربای مرگ منتشر کردند : این آلبوم در واقع یک ارتقا عظیم از آلبوم سال ۲۰۰۳ یعنی خشم مقدس است. متال هَمِر هم اذعان داشت که آهنربای مرگ دارای ریفهای تند و تیز، صدا غیر معمول گوشخراش است و سبک جدید متالیکا را با گروههایی همچون اسلایر، لد زپلین و حتی ریج اگینس ماشین مقایسه کردهاست. راک سَئند هم اولین تکآهنگ با چیزهایی همچون تینلیزی مقایسه کردهاست.
پدیدآورندگان
گروه
* جیمز هتفیلد – آواز، ریتم گیتار
* کرک همت – لید گیتار، همآوازی
* رابرت تروهیو – بیس گیتار، همآوازی
* لارس اولریک – درامز، پرکاشن
تهيهكنندگان
* ریک روبین – تهیهکننده
* تد جنسن – مسترینگ
* گِرِگ فیدلمن - میکسینگ
|
|