نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فولاد صفر - مس 4،برد استثنايي با سوپر سامره

دومین برد بیرون از خانه مس با دومین شکست خانگی فولاد همراه بود در روزی که مجید جلالی نیمه مربیان را به لوکا بوناچیچ واگذار کرد. با این برد مس 32 امتیازی شد و به رده چهاردهم صعود کرد اما فولاد همان 31 امتیازی ماند و پانزدهم شد .گل‌هاي مس را فرزاد آشوبي در دقيقه 23، علي سامره در دقايق 60 و 65 و زالترون در دقيقه 82 به ثمر رساندند.

سایت گل-
ورزشگاه: تختی اهواز
تماشاگران: حدود 5 هزار نفر
داور: محسن ترکی
اخطارها:غلامرضا رضایی ( فولاد) پیروز قربانی و حمید عزیززاده و دهنوی ( مس )

فولاد خوزستان: حسین آشنا، علی حمودی، جابا موجیری، جلال کاملی مفرد، جواد شیرزاد، سعید رمضانی،نادر احمدی (58- بارتولوویچ)، سیامک سرلک (65-مهدی چمن آرا)، بختیار رحمانی (70-سجاد فیض الهی) ، کریم شاهوردی، غلامرضا رضایی
سرمربی مجید جلالی

مس کرمان: سامان صفا، حمید عزیززاده (86- جیووانی)، پیروزقربانی، حمید غنی زاده، امیرحسین یوسفی، قاسم دهنوی، فرزاد حسین خانی، فرزاد آشوبی، پائولو زالدرون (87- ادینهو)، علی سامره و مهدی رجب زاده(79- فرهاد سالارپور)
سرمربی : لوکا بونچیچ

شرح گل:
صفر- یک ( مس کرمان): خطای کاملی مفرد روی علی سامره اعلام پنالتی شد و فرزاد آشوبی با یک چیپ آن را تبدیل به گل کرد. (دقیقه 24)
2- صفر ( مس کرمان) : ضد حمله بازیکنان مس با پاس رو به عقب حمید عزیززاده به علی سامره رسید تا او پس از عبور از جلال کاملی با یک ضربه دروازه را باز کند. ( دقیقه 60)
3- صفر ( مس کرمان): ارسال زالدرون از جناح چپ و اشتباه جاباموجیری در دفع توپ علی سامره را صاحب موقعیت کرد تا او با یک ضربه تمام کننده سومین گل تیمش را به ثمر برساند. ( دقیقه 65)
4- صفر ( مس کرمان ): یک و دوی زالدرون و علی سامره، بازیکن برزیلی را صاحب توپ کرد و او از بالای دستان حسین آشنا دروازه فولاد را باز کرد. ( دقیقه 83)

بهترین بازیکن:
علی سامره. او یک تنه مس را در این بازی به پیروزی رساند. او گل های دوم و سوم را به ثمر رساند ، پاس گل چهارم را داد و گل اول هم از ضربه پنالتی ای بدست آمد که خطایش روی سامره اتفاق افتاده بود.

اتفاق ویژه:
مجید جلالی به شدت به قضاوت محسن ترکی اعتراض داشت و در یک صحنه هم در اعتراض به خطایی که او اعلام کرد به وسط زمین آمد که با وساطت اطرافیان به روی نیمکت بازگشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید