نمایش پست تنها
قدیمی 03-17-2010
civilar آواتار ها
civilar civilar آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 0

6 سپاس در 5 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قبل از هر چیز این هنری که شما می گی فقط به خاطر این نیست که فعلا رسانه دستشه و هر جور می تونه از خودش تعریف می کنه ؟

میشه تعریف شما رو از هنر بدانم ،
هنر تو این زمانه یعنی پول از موسیقی و استاد محمد رضا شجریان بگیر تا یه سری به اصطلاح هنر های دست چندم مثل سینما .

حالا سینما هالیوود نیست ، کجا است ؟ اگه بقیه مانند هالیوود نیستند ، چرا از هالیوود تقلید می کنند ؟
آره وقتی رومن پولانسکی با اون سابقه ی شخصیتی جذابش میشه صاحب سبک این پدیده ، میشه تا آخر اون رو خواند .

آقا شما متن من رو کامل نخواندید ، من پیشرفت های تکنولوژیک آمریکا رو تحسین می کنم ، اما می گم آیا ما که هویت داریم و نیاز به هویت سازی نداریم ، لازمه یه پدیده داشته باشیم که اذهان مردم خودمان رو با اون مشوش کنیم .

همین پیشرفت ها رو هم شما فرمودید برای همه ی مردم دنیاست و بشریت اما چرا فقط برای دوستان اونه ؟

اگه اهالی سینما فرهنگی هستند ، چرا رابطه ی اون ها با فوتبالیست ها که همه می دانیم اکثریت قاطبه ی آن ها نهایتا دیپلم دارند ، خیلی گرمه .

سینما هیچ چیز نیست جز یه سرگرمی زاید برای انحراف افکار
چه بسا زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم به ظاهر فوق العاده هستید ، را می توانستید در راه خدمت به بشریت قدم بردارید .

آیا استیون هاوکینگ ها و آلبرت انیشتین ها و بسیاری نابغه ی دیگر فیلم می دیده اند ؟ کدام یک بیشتر به بشریت خدمت کرده اند ، دانشمندان یا سینما ؟
آیا همین سینما نیست که ایجاد مد می کند ؟

حرف آخر شما اول متن رو نقد کن و جواب بده بعد به شخصیت من ایراد بگیر .

حرفی که من می زنم یه بحث فلسفیه .
شرط لازم ، شرط کافی ، شرط اضافی

علم شرط لازم و کافی هستی است اما سینما رو میشه به عنوان شرط اضافی هم به حسای نیاورد .

ویرایش توسط Younes : 03-17-2010 در ساعت 03:55 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید