حرفهاي تكاندهنده بازيگر زن سينما و تلويزيون كه مرد شد
سامان ارسطو، بازيگر سينما و تئاتر، در گفتوگو با ويژهنامه نوروزي هفتهنامه چلچراغ، روياي خود را يافتن هويت و عمل جراحي دانست كه بايد تا 17 فرودين ماه 1389 انجام دهد.
به گزارش خبرآنلاين، سامان ارسطو كه تا يكسال قبل با نام فرزانه ارسطو شناخته ميشد، بعد از عمل جراحي جسارتآميزي كه امسال انجام داد، روياي 42 ساله خود را تحقق بخشيد و با تغيير جنسيت، به جسمي دست يافت كه به گفته خود سالها مجبور به انكار آن بود. او در فيلمهايي چون «سربازهاي جمعه»، «تيغزن»، «تسويه حساب» و «استشهادي براي خدا» با چهرهاي زنانه و در «آناهيتا» با چهرهاي مردانه بازي كرده است.
ارسطو در بخشي از اين گفتوگو درباره تغيير روحيهاش بعد از اين عمل جراحي، اظهار داشت: «حالا كاملاً خوبم. آن وقتها توي چشمهايم فقط و فقط ترس و افسردگي بود. يك پنهان كردن خودم بود. همهاش در حال توجيه كردن خودم بودم كه ببين من اين نيستم كه تو ميبيني...»
او در ادامه سخنانش اظهار كرد كه از بچگي متوجه شده كه بدنش متعلق به خودش نيست و گفت: «يادم ميآيد پنج سالم بود. خواهرم مدام براي دخترانش و من لباس سفارش ميداد و من اصرار داشتم برايم شلوارك بخرد. يك روز يك پيراهن چيندار صورتي برايم خريد و تنم كرد. حالم خيلي بد بود و مدام ميگفتم اگر اين لباس را درنياوري پارهاش ميكنم. كسي حرفم را گوش نكرد و من در آخر لباس را توي تنم پاره كردم...»
ارسطو يكبار در 24 سالگي به اصرار خانواده ازدواج كرد و بعد از يك روز زندگي با شوهر، از او جدا شد. او در اين مقطع به قطعيت رسيد كه جنسيت او بايد تغيير كند و با روانشناس و روانپزشكان نيز گفتوگوهايي داشته اما او جسارت عمل جراحي و تغيير جنسيت را سالها بعد يافته.
سامان ارسطو اظهار كرد: «من از تنهايي ميترسيدم. هنوز هم رگههايي از ترس از تنهايي در من وجود دارد. من آدم نترسي هستم، آنقدر نترس هستم، كه الان نشستهام روبرويت و با تو حرف ميزنم. ولي آدمها اين ترس نهفته ذاتي را دارند. من از تنهايي ميترسم.»
او در مورد هزينه عمل جراحي و عملي كه بايد انجام دهد، گفت: «عمل جراحي مكملي را بايد انجام ميدادم كه به خاطر مشكلات مالي نتوانستم. حالا هم دكتر كهنزاده كه جراح من هستند گفتند اگر تا ارديبهشت ماه 89 اين عمل را انجام ندهم، او ديگر مرا عمل نميكند. چون سنم بالا رفته و ريسك كار بالاست... براي عمل به وسايلي نياز دارم كه هزينه آن حدود 12 ميليون ميشود. عملهاي قبلي هم خيلي هزينه داشت كه با لطف مهتاب كرامتي هزينههايم پايين آمد.»
سامان ارسطو كه بعد از عمل با همسر خود هدي،زندگي ميكند. بايد عمل دوم را انجام دهد تا شناسنامه دريافت كند. او گفت: «آرزو دارم شناسنامه داشته باشم، جراحي كنم. بتوانم زندگيام را به خودم و همسرم اثبات كنم. دعا كنيد پول عمل جراحيام جور شود. دعا كنيد...»
متن كامل اين گفتوگو در نشريه چلچراغ منتشر شده است.
|