نمایش پست تنها
قدیمی 03-17-2010
Younes آواتار ها
Younes Younes آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4

26 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حرف‌هاي تكان‌دهنده بازيگر زن سينما و تلويزيون كه مرد شد

سامان ارسطو، بازيگر سينما و تئاتر، در گفت​و​گو با ويژه​نامه نوروزي هفته​نامه چلچراغ، روياي خود را يافتن هويت و عمل جراحي دانست كه بايد تا 17 فرودين ماه 1389 انجام دهد.

به گزارش خبرآنلاين، سامان ارسطو كه تا يكسال قبل با نام فرزانه ارسطو شناخته مي​شد، بعد از عمل جراحي جسارت​آميزي كه امسال انجام داد، روياي 42 ساله خود را تحقق بخشيد و با تغيير جنسيت،​ به جسمي دست يافت كه به گفته خود سال​ها مجبور به انكار آن بود. او در فيلم​هايي چون «سربازهاي جمعه»، «تيغ​زن»، «تسويه حساب» و «استشهادي براي خدا» با چهره​اي زنانه و در «آناهيتا» با چهره​اي مردانه بازي كرده است.
ارسطو در بخشي از اين گفت​و​گو درباره تغيير روحيه​اش بعد از اين عمل جراحي، اظهار داشت:​ «حالا كاملاً خوبم. آن وقت​ها توي چشم​هايم فقط و فقط ترس و افسردگي بود. يك پنهان كردن خودم بود. همه​اش در حال توجيه كردن خودم بودم كه ببين من اين نيستم كه تو مي​بيني...»
او در ادامه سخنانش اظهار كرد كه از بچگي متوجه شده كه بدنش متعلق به خودش نيست و گفت:​ «يادم مي​آيد پنج سالم بود. خواهرم مدام براي دخترانش و من لباس سفارش مي​داد و من اصرار داشتم برايم شلوارك بخرد. يك روز يك پيراهن چين​دار صورتي برايم خريد و تنم كرد. حالم خيلي بد بود و مدام مي​گفتم اگر اين لباس را درنياوري پاره​اش مي​كنم. كسي حرفم را گوش نكرد و من در آخر لباس را توي تنم پاره كردم...»
ارسطو يكبار در 24 سالگي به اصرار خانواده ازدواج كرد و بعد از يك روز زندگي با شوهر، از او جدا شد. او در اين مقطع به قطعيت رسيد كه جنسيت او بايد تغيير كند و با روانشناس و روانپزشكان نيز گفت​و​گوهايي داشته اما او جسارت عمل جراحي و تغيير جنسيت را سال​ها بعد يافته.
سامان ارسطو اظهار كرد: «من از تنهايي مي​ترسيدم. هنوز هم رگه​هايي از ترس از تنهايي در من وجود دارد. من آدم نترسي هستم، آن​قدر نترس هستم، كه الان نشسته​ام روبرويت و با تو حرف مي​زنم. ولي آدم​ها اين ترس نهفته ذاتي را دارند. من از تنهايي مي​ترسم.»
او در مورد هزينه عمل جراحي و عملي كه بايد انجام دهد، گفت: «عمل جراحي مكملي را بايد انجام مي​دادم كه به خاطر مشكلات مالي نتوانستم. حالا هم دكتر كهن​زاده كه جراح من هستند گفتند اگر تا ارديبهشت ماه 89 اين عمل را انجام ندهم،​ او ديگر مرا عمل نمي​كند. چون سنم بالا رفته و ريسك كار بالاست... براي عمل به وسايلي نياز دارم كه هزينه آن حدود 12 ميليون مي​شود. عمل​هاي قبلي هم خيلي هزينه داشت كه با لطف مهتاب كرامتي هزينه​هايم پايين آمد.»
سامان ارسطو كه بعد از عمل با همسر خود هدي،​زندگي مي​كند. بايد عمل دوم را انجام دهد تا شناسنامه دريافت كند. او گفت:​ «آرزو دارم شناسنامه داشته باشم، جراحي كنم. بتوانم زندگي​ام را به خودم و همسرم اثبات كنم. دعا كنيد پول عمل جراحي​ام جور شود. دعا كنيد...»
متن كامل اين گفت​و​گو در نشريه چلچراغ منتشر شده است.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید