03-17-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ليست بزرگترين دشمنان اينترنت منتشر شد
گروه 'خبرنگاران بدون مرز' در گزارشي جديد اعلام کرد که کشور چين به دليل محدوديتهاي فراوان فضاي مجازي به عنوان 'بزرگترين دشمنان اينترنت' محسوب ميشوند. در اين ميان، کشورهاي دموکراتيک نظير استراليا و کره جنوبي نيز در حال اعمال محدوديتهايي در حوزه فضاي مجازي هستند و نگراني کارشناسان را افزايش دادهاند.
اين روزها محدوديت آزادي در اينترنت در کشورهاي مختلف جهان در حال افزايش است و دولتها ميکوشند اطلاعاتي که شهروندان به صورت آنلاين به آنها دسترسي دارند را سانسور کنند. درگيريها و کشمکش شرکت گوگل و دولت چين بر سر سانسورهاي اينترنتي از جمله نمونههاي اين قبيل اقدامات محسوب ميشود.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوي 'خبرنگاران بدون مرز'، تنها دولتهايي مانند چين متهم به سانسورهاي اينترنتي نميشوند. گروه 'خبرنگاران بدون مرز' که تلاشهاي فراواني در گسترش آزادي اطلاعات در سراسر جهان ميکند، در گزارش خود به کشورهاي مختلفي اشاره کرده است که اين آزادي را محدود ميکنند.
اين گروه گزارش خود در اين زمينه را با عنوان زير منتشر کرده است: «بزرگترين متجاوزان آزادي در اينترنت». در اين گزارش نام کشورهاي عربستان سعودي، برمه، چين، کره شمالي، کوبا، مصر، ازبکستان، سوريه، تونس، ترکمنستان و ويتنام به عنوان بزرگترين دشمنان اينترنت آورده شده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|