03-17-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استفاده از لينوکس در 85 درصد ابرکامپيوترهاي برتر دنيا
به گفته شرکت Novell، 9 عدد از 10 ابرکامپيوتر برتر دنيا مبتني بر سيستمهاي عامل متنباز فعاليت ميکنند.
اين رقم بر مبناي ليست 500 ابرکامپيوتر برتر دنيا اعلام شده و طبق آن گفته ميشود که از 10 ابرکامپيوتر برتر دنيا، سيستمعامل 9 عدد از آنها لينوکس است و در مجموع، 85 درصد از 500 ابرکامپيوتر برتر جهان بر مبناي سيستمعاملهاي متنباز فعاليت ميکنند.
اما اين آمار و ارقام در مورد سيستمعامل متنباز توليد شده در شرکت Novell بسيار جالب است. سيستمعامل اين شرکت SuSE Linux Enterprise Server نام دارد و از 10 ابرکامپيوتر قدرتمند جهان، 6 عدد از آنها با اين سيستمعامل فعاليتهاي خود را انجام ميدهند.
'هولگر دايروف'(Holger Dyroff) مدير مرکز توسعه تجاري شرکت Novell با خرسندي فراوان از اتفاق مذکور اعلام کرد: «ابرکامپيوترها کمک ميکنند تا علم و دانش در سراسر جهان گسترش يابد و در اين ميان، سيستمعاملSuSE که در شرکت Novell ساخته شده است، گزينه اول ابرکامپيوترها محسوب ميشود. لينوکس به دليل قابليتهاي اجرايي فراوان، شباهت زياد به UNIX و گستره نرمافزارهاي متنباز سازگار با آن به بهترين گزينه موجود براي استفاده در ابرکامپيوترها تبديل شده است».
بزرگترين ابرکامپيوتر جهان که در وزارت انرژي آمريکا واقع شده است، Jaguar نام دارد و قادر به محاسبه همزمان 3/2 پتافلاپ مسئله در هر ثانيه است که البته اين ابرکامپيوتر متنباز نيست.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|