موضوع: قطبی
نمایش پست تنها
قدیمی 03-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پيام تبريک افشين قطبي به مناسبت عيد نوروز

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با انتشار پيام تبريک به مناسبت سال نو، از بازيکنان، مديران ورزشي، نويسندگان و خبرنگاران و هواداران خواست تا با همدلي کمک کنند تا تيم ملي ايران پيروزي‌هاي بزرگ را رقم بزند.

در نامه افشين قطبي به جامعه فوتبال و مردم آمده است: سال نو، فروردين انديشه و طراوت جان است. از نظر من، فوتبال همان زندگي است که روزهاي خوش و بد بسياري را به همراه دارد. همه ما صاحب کشوري بزرگ و بافرهنگ به نام «ايران» هستيم و تلاش داريم اين زندگي و کشور را «زيبا» و «به يادماندني» به تصوير بکشيم و براي همين هر فرد وظيفه سنگين و مهمي را بر دوش دارد.

در آغاز سالي نو و فصلي تازه براي فوتبال ايران بر خود واجب مي دانم تا از همه دوستان، همکاران، مديران، منتقدان و حتي مخالفان عزيزم تشکر و قدرداني کنم؛ به خاطر همه روزهايي که به هم درس داديم و از هم درس گرفتيم تا به تجربياتمان بيافزاييم و سندي پرافتخار را به کتاب بزرگ فوتبال ايران اضافه کنيم.

دوستان عزيز و سروران ارجمند!

لازمه موفقيت در فوتبال ايران همدلي است، وحدت رويه و تلاش همگاني براي ساختن تيمي قدرتمند که فراتر از فوتبال آسيا به ميدان برود نيازمند حضور تک تک شماست، چه مديراني که چرخ ورزش و فوتبال را مي گردانند، چه بازيکناني که نماينده مردم در زمين فوتبال هستند، چه نويسندگاني که نقش‌شان درست ديدن، نظاره کردن و بهتر ساختن تيم ملي است و چه هواداراني که هميشه تيم ملي را برنده و پيروز مي خواهند. هدف همه ما اينست که به سمت «دوستي» گام برداريم و با مهرباني به همديگر کمک کنيم تا پيروزي‌هاي بزرگ را رقم بزنيم.

اميد دارم در سال جديد شاهد نزديکي مجموعه فوتبال باشيم و از کساني که به دنبال سياه‌نمايي و تخريب شخصيت ها هستند فاصله بگيريم. امروز محتاج راهنمايي، تشويق و نقد فني هستيم و پشتوانه آن قطعا همدلي، دوستي و صبوري است و ميوه اين محبت و يکدلي، موفقيت تيم ملي فوتبال ايران در تورنمنت‌هاي بزرگ بين‌المللي و مخصوصا جام ملت‌هاي آسيا است.

صميمانه عيد باستاني و پر از خاطره نوروز را خدمت شما و خانواده دوست داشتني تان تبريک و شادباش مي گويم و اميدوارم در سايه محبت پروردگار بزرگ و ملت مهربان ايران، سالي پربار، درخشان و زيبا را تجربه کنيد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید