03-17-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پيام تبريک افشين قطبي به مناسبت عيد نوروز
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با انتشار پيام تبريک به مناسبت سال نو، از بازيکنان، مديران ورزشي، نويسندگان و خبرنگاران و هواداران خواست تا با همدلي کمک کنند تا تيم ملي ايران پيروزيهاي بزرگ را رقم بزند.
در نامه افشين قطبي به جامعه فوتبال و مردم آمده است: سال نو، فروردين انديشه و طراوت جان است. از نظر من، فوتبال همان زندگي است که روزهاي خوش و بد بسياري را به همراه دارد. همه ما صاحب کشوري بزرگ و بافرهنگ به نام «ايران» هستيم و تلاش داريم اين زندگي و کشور را «زيبا» و «به يادماندني» به تصوير بکشيم و براي همين هر فرد وظيفه سنگين و مهمي را بر دوش دارد.
در آغاز سالي نو و فصلي تازه براي فوتبال ايران بر خود واجب مي دانم تا از همه دوستان، همکاران، مديران، منتقدان و حتي مخالفان عزيزم تشکر و قدرداني کنم؛ به خاطر همه روزهايي که به هم درس داديم و از هم درس گرفتيم تا به تجربياتمان بيافزاييم و سندي پرافتخار را به کتاب بزرگ فوتبال ايران اضافه کنيم.
دوستان عزيز و سروران ارجمند!
لازمه موفقيت در فوتبال ايران همدلي است، وحدت رويه و تلاش همگاني براي ساختن تيمي قدرتمند که فراتر از فوتبال آسيا به ميدان برود نيازمند حضور تک تک شماست، چه مديراني که چرخ ورزش و فوتبال را مي گردانند، چه بازيکناني که نماينده مردم در زمين فوتبال هستند، چه نويسندگاني که نقششان درست ديدن، نظاره کردن و بهتر ساختن تيم ملي است و چه هواداراني که هميشه تيم ملي را برنده و پيروز مي خواهند. هدف همه ما اينست که به سمت «دوستي» گام برداريم و با مهرباني به همديگر کمک کنيم تا پيروزيهاي بزرگ را رقم بزنيم.
اميد دارم در سال جديد شاهد نزديکي مجموعه فوتبال باشيم و از کساني که به دنبال سياهنمايي و تخريب شخصيت ها هستند فاصله بگيريم. امروز محتاج راهنمايي، تشويق و نقد فني هستيم و پشتوانه آن قطعا همدلي، دوستي و صبوري است و ميوه اين محبت و يکدلي، موفقيت تيم ملي فوتبال ايران در تورنمنتهاي بزرگ بينالمللي و مخصوصا جام ملتهاي آسيا است.
صميمانه عيد باستاني و پر از خاطره نوروز را خدمت شما و خانواده دوست داشتني تان تبريک و شادباش مي گويم و اميدوارم در سايه محبت پروردگار بزرگ و ملت مهربان ايران، سالي پربار، درخشان و زيبا را تجربه کنيد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|