04-01-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سيسکو استفاده از شبکه بيسيم در منازل را آسان کرد
شرکت سيسکو از توليد دو روتر(Router) جديد مبتني بر استاندارد بيسيم 802.11n خبر داده است که ميتواند استفاده از شبکههاي بيسيم در منازل را آسان کند و به کاربران خانگي امکان دهد تا دسترسي بيشتري به خدمات بيسيم داشته باشند.
اين محصول جديد سيسکو Valet نام دارد که 100 دلار قيمت دارد و براي شبکههاي بيسيم اوليه و ابتدايي ساخته شده است. در شبکه مبتني بر Valet به جاي آنکه کاربر مجبور به دهها هماهنگي نرمافزاري پيچيده از طريق رابط مبتني بر وب باشد، از نرمافزار Cisco Connect که روي حافظه فلش موجود است، روي ورودي Easy Setup Key USB دستگاه استفاده ميکند تا از اين طريق بتواند ظرف 5 دقيقه يک شبکه اينترنتي بيسيم ايمن را در اختيار داشته باشد. زماني که اين شبکه راهاندازي شود، با استفاده از Easy Setup Key در هر يک از رايانههاي مربوطه، به سادگي امکان شناسايي آنها فراهم ميشود و به يکديگر متصل ميشوند. در اين اقدام به هيچ فرآيند شبکهاي پيچيده و رمزعبور نيز نياز نيست.
شرکت سيسکو در کنار اين محصول روتر ديگري را با نام Valet Plus عرضه کرده است که 150 دلار قيمت دارد و قابليتهاي مشابه Valet از جمله چهار ورودي Gigabit Ethernet و يک آنتن ويژه براي پوششدهي بهتر شبکه بيسيم را در اختيار کاربر ميگذارد. روتر Valet همچنين يک سيستم ارتباطي Valet Connector را نيز به صورت مجزا شامل ميشود که 70 دلار قيمت دارد. اين قفل سختافزاري که به ورودي USB مجهز شده است، براي رايانههاي قديمي در نظر گرفته شده است تا آنها نيز بتوانند از شبکه بيسيم Wi-fi پشتيباني کنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|