04-08-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پايان پشتيباني مايکروسافت از پردازنده Itanium اينتل
بر اساس مطلب جديد منتشر شده در وبلاگ رسمي شرکت مايکروسافت، اين شرکت به پشتيباني از پردازنده Itanium اينتل در نسخه کنوني سيستمعامل 'ويندوز سرور' پايان داد.
'دن رجر'(Dan Reger) يکي از مديران فني توليد مايکروسافت در وبلاگ مربوط به بخش 'ويندوز سرور' نوشت: «سيستمعامل Windows Server 2008 R2 آخرين نسخه از سيستمعامل 'ويندوز سرور' مايکروسافت خواهد بود که از پردازنده Itanium اينتل پشتيباني ميکند. سيستمهاي عامل SQL Server 2008 R2 و Visual Studio 2010 نيز آخرين نسخههايي هستند که از اين پردازنده پشتيباني خواهند کرد».
انتشار اين خبر براي شرکت اينتل که قصد گسترش هرچه بيشتر پردازنده 64 بيتي Itanium در بازار جهاني سرورها را دارد، ميتواند به منزله نوعي هشدار براي عقبنشيني باشد. اينتل در ماه فوريه آخرين مدل از پردازنده چهار هستهاي Itanium را پس از تاخيرهاي فراوان وارد بازار کرد. شرکت Red Hat يک ماه پيش از اين اتفاق يعني در ماه ژانويه اظهار داشت که در نسخه آتي سيستمعامل لينوکس خود از پردازنده Itanium پشتيباني نميکند.
'نيک سيمپسون'(Nik Simpson) از کارشناسان مرکز Burton Group اعلام کرد که هيچ گونه ارتباطي بين اعلام تصميم مايکروسافت همزمان با معرفي سري جديد پردازنده پرقدرت چندهستهاي اينتل موسوم به Xeon 7500 وجود ندارد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|