04-09-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نوع خنده تعيينکننده طول عمر است!
پژوهشگران اخيرا از اين مسئله که خنديدن و طول عمر با هم در ارتباط هستند فراتر رفته و به اين نتيجه رسيده اند که نوع خنده در هر فرد با افزايش طول عمر وي رابطه
مستقيم دارد.بنابر نتايج اين پژوهش کساني که در زمره سومين گروه قرار گرفته اند از دو گروه ديگر بيشتر عمر کرده اند.
جام جم آنلاين: پژوهشگران اخيرا از اين مسئله که خنديدن و طول عمر با هم در ارتباط هستند فراتر رفته و به اين نتيجه رسيده اند که نوع خنده در هر فرد با افزايش طول عمر وي رابطه مستقيم دارد.
به نوشته نشريه علوم رواني (psychological science)، پژوهشگران با بررسي تصاوير مربوط به 230 ورزشکار مشهور که هم اکنون در قيد حيات نيستند نحوه خنديدن اين افراد را به سه بخش لبخندهاي جزئي (کوچک)، خنديدن ميانه (متوسط) و قهقهه (در هنگام خنديدن) تقسيم کرده اند.
بنابر نتايج اين پژوهش کساني که در زمره سومين گروه قرار گرفته اند از دو گروه ديگر بيشتر عمر کرده اند.
بر اساس اين پژوهش، ميانگين طول عمر افراد داراي خنده هاي کوچک تنها به 45 سال رسيده است. در حالي که اين ميانگين در افراد داراي خنده هاي متوسط 72.5 سال و در گروه قهقهه زنان به 79.9 سال (نزديک به دو برابر گروه اول) رسيده است.
پس توصيه پژوهشگران جدي را گرفته و تا مي توانيد بيشتر و بيشتر بخنديد.
مهر
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|