نمایش پست تنها
قدیمی 04-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قلعه نويي: ديدار با استقلال در ليگ قهرمانان خودزني است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان، ديدار با استقلال در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا را خودزني دانست.
امير قلعه نويي در گفتگو با فارس، درباره ديدار سپاهان مقابل راه آهن نيز عنوان کرد: بعد از پيروزي مقابل الشباب در ليگ قهرمانان آسيا شرايط روحي بسيار خوبي پيدا کرده ايم. در طول هفته تمرينات مناسبي انجام داديم و بازيکنان از نظر شرايط بدني در وضعيت مطلوبي قرار دارند.
وي با اشاره به حضور نداشتن 2 بازيکن کليدي خود براي ديدار مقابل راه آهن تاکيد کرد: در ديدار با استيل آذين عقيلي اخراج شد و سيدجلال حسيني هم به علت 3 اخطاره بودن نمي تواند بازي کند. اميدوارم بازيکنان جايگزين بتوانند جاي خالي آنها را به خوبي پر کنند.

صباي قم به مصاف اميدهاي استقلال مي رود
تيم فوتبال صباي قم که خود را براي ديدار با پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي آماده مي کند، عصر فردا در ديداري تدارکاتي مقابل اميدهاي استقلال صف آرايي خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، اين ديدار تدارکاتي ساعت 15 فردا (سه شنبه) در زمين چمن ورزشگاه غيانوري تهران برگزار خواهد شد. شاگردان رسول کربکندي که با پيروزي پرگل برابر مقاومت سپاسي شيراز به رده ششم جدول رده بندي ليگ برتر صعود کرده اند، در اين بازي آمادگي خود را براي رويارويي با پرسپوليس مي سنجند.
استقلال تهران يکي از مدعيان اصلي قهرماني در مسابقات فوتبال اميدهاي تهران است. اين تيم را آرش لب جويي به عنوان سرمربي هدايت مي کند

اولادي: از مهاجمان تيم ملي بهترم
مهاجم تيم فوتبال ملوان انزلي اعتقاد دارد از مهاجمان تيم ملي بهتر است.
مهرداد اولادي با تشريح عملکردش در ملوان گفت: در 5 مسابقه براي اين تيم به ميدان رفته ام و 4 گل زده ام. فقط براي گذراندن خدمت سربازي به ملوان آمده ام و اميدوارم هر چه سريعتر اين دوران تمام شود، زيرا پيشنهاد هاي خوبي از تيمهاي اماراتي دارم. ضمن اينکه فيلکس ماگات از من شناخت دارد و مي توانم به فوتبال اروپا هم بروم.
اولادي گفت: اگر در تيمي مثل پرسپوليس بازي مي کردم، اکنون به تيم ملي دعوت مي شدم اما بازي هايم در ملوان کمتر مورد توجه قرار مي گيرد. من از مهاجمان تيم ملي بهتر هستم اما نمي دانم چرا دعوت نمي شوم. در زمان برانکو هم نمي دانم چه مسايلي بود که هيچ وقت دعوت نشدم.

اخطار Afc به فوتبال ايران
کنفدراسيون فوتبال آسيا پس از برگزاري ديدارهاي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا با ارسال نامه هايي به بازيکنان چهار باشگاه استقلال تهران، ذوب آهن اصفهان، سپاهان اصفهان و مس کرمان تذکر داد.ديدار دو تيم الوحده امارات و ذوب آهن اصفهان در حالي چهارشنبه 25 فروردين 89 برگزار شد که از سوي Afc به محسن مسلمان و قاسم حدادي فر، به دليل تکل بي پروا، تذکر داده شد و از اين دو بازيکن خواسته شد در آينده چنين اعمالي را تکرار نکنند.قاسم حدادي فر به دليل دريافت دو کارت زرد در مقابل بنيادکار ازبکستان و الوحده امارات در ديدار ذوب آهن با الاتحاد در تاريخ چهارشنبه 8 ارديبهشت 89 غايب خواهد بود.فرهاد پورسالاري بازيکن تيم مس کرمان در ديدار با الاهلي امارات مورخ سه شنبه 24 فروردين ماه به دليل تأخير در شروع مجدد بازي و دو اخطاره شدن در 2 بازي السد قطر و الاهلي امارات ،در ديدار تيمش با الهلال محروم خواهد بود.همچنين کنفدراسيون فوتبال آسيا به حنيف عمران زاده به دليل دور کردن توپ، حسين کاظمي به دليل تکل بي پروا، فابيو جانواريو به دليل تأخير در شروع مجدد بازي و آرش برهاني به دليل فريب داور تذکر داد و از اين دو بازيکنان خواسته شد تا در آينده چنين اعمالي را تکرار نکنند.
ديدار سپاهان والشباب عربستان در حالي برگزار شد که به احسان حاج صفي به دليل دور کردن توپ، احمد جمشيديان به دليل تکل بي پروا و ابراهيم توره به دليل هل دادن حريف از سوي Afc تذکر داده شد. همچنين احمد جمشيديان به دليل دو اخطاره شدن در بازي الشباب و پاختاکور برابر العين امارات محروم است.

قضاوت فغاني در ديدار الشباب سمام عمان
به نقل از کنفدراسيون فوتبال آسيا؛ اسامي داوران و ناظران بازي هاي هفته چهارم اي اف سي کاپ را که سه شنبه و چهارشنبه اين هفته برگزار مي شود اعلام شد. طبق فهرست اعلام شده عليرضا فغاني داوري بازي الشباب اردن و سمام عمان را بر عهده خواهد داشت. گفتني است، اين بازي روز چهارشنبه اين هفته در هفته چهارم بازي هاي اي اف سي کاپ در گروه يک در اردن برگزار مي شود. ابوالفضل محمدرضا و سليمان الشماري کمکهاي فغاني هستند که وي را در اين ديدار همراهي خواهند کرد.

ياوري: به هيچ عنوان سرمربي تيم اميد نمي شوم
پس از کنار رفتن غلامحسين پيرواني از تيم اميد ايران، حرف و حديثهاي مختلفي در مورد نيمکت اين تيم مطرح شده و اين در حالي است که شايعاتي هم در خصوص بازگشت شاغلام به تيم اميد مطرح شده است.
از طرفي محمود ياوري هم عصر روز شنبه در ساختمان فدراسيون فوتبال ديده شد و اين موضوع هم باعث شد تا رسانه ها از سرمربي کنوني شاهين بوشهر به عنوان يکي از گزينه هاي جدي تيم اميد نام ببرند.
ياوري اما خبرهاي مربوط به حضورش در تيم اميد را فقط در حد يک شايعه دانسته و مي گويد: «واقعاً نمي دانم چرا اين قدر راحت شايعات درست مي شود و خبرهايي مي دهند که براي من تعجب آور است. من براي بررسي وضعيت طلبم از باشگاه راه آهن به فدراسيون رفته بودم تا عزيز محمدي را ببينم و به طور اتفاقي با کفاشيان و تاج رو به رو شدم و دقايقي با هم حرف زديم. در اين ملاقات هيچ پيشنهادي به من داده نشد و خبرهاي مطرح شده در مورد حضورم در تيم اميد صحت ندارد.»
ياوري در پاسخ به اين سؤال که آيا در صورت منتفي شدن بازگشت پيرواني، حاضريد هدايت تيم اميد را بر عهده بگيريد نيز به فوتبال ايران مي گويد: «خير، من به هيچ عنوان هدايت تيم اميد را بر عهده نمي گيرم و لازم هم نيست در اين مورد توضيح بيشتري بدهم.»
سرمربي سابق راه آهن در مورد طلبش از اين باشگاه هم حرف مي زند: «من از انصاري فرد بابت عدم پرداخت طلبم گلايه دارم و به همين دليل به فدراسيون رفتم تا اين موضوع را پيگيري کنم. به هر حال من اين تيم را از سقوط نجات دادم و انتظار داشتم قدرشناسي صورت بگيرد.مثل اينکه فدراسيون نسبت به باشگاه راه آهن بيشتر در فکر است تا طلب من پرداخته شود.»

رهبر: کساني که ما را متهم کردند، نتايج عجيب تري گرفتند
مربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: آفسايد اعلام کردن گل ابومسلم توسط کمک داور، حرف فصل پيش ما در مورد داوود رفعتي را ثابت کرد. آرمين رهبر تصريح کرد: داوود رفعتي کمک داوري بود که در آخرين ديدار فصل پيش ابومسلم، آن پنالتي عجيب را در برابر ملوان گرفت و با او به مشکل برخورديم و حالا بعد از 31 هفته و در ديدار با استيل آذين براي قضاوت بازي ما انتخاب شد و با اعلام آفسايد بودن گل ابومسلم، حرف فصل پيش ما باز هم ثابت شد.
رهبر تاکيد کرد: چرا بايد کسي که همه روي او حساس بوديم در شرايطي که در سخت ترين روزهاي ليگ برتر هستيم، براي بازي ما انتخاب شود و از کميته داوري تقاضا داريم دقت بيشتري داشته باشد. مربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان درخصوص نتيجه اين هفته تيم فولاد خوزستان به ايسنا گفت: کساني که ما را متهم به تباني کردند، خودشان نتايج عجيب تري کسب کردند و نمي دانم فولاد چطور بازي 2 بر صفر باخته را با نتيجه 3 بر 2 عوض کرد در حالي که اگر ما اين نتيجه را کسب مي کرديم باز هم حرف و حديث پشت تيم ما بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید