نمایش پست تنها
قدیمی 04-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سایپا 2- مس کرمان1؛مس در خطر سقوط

تيم فوتبال مس کرمان در چارچوب هفته سي و يکم ليگ برتر فوتبال ايران با نتيجه دو بر يک مقابل سايپا کرج شکست خورد.

سایت گل-
‌مس1 ـ‌ سايپا2
ورزشگاه انقلاب كرج، تماشاگر 1500 نفر
داور: محمود رفيعي
اخطار: شريفي نسب(سايپا)، انصافي، رجب‌زاده، بابايي(راه آهن)

مس : سامان صفا، پيروز قرباني، مجتبي انصافي، فرهاد سالاري‌پور(70 حسين بابايي)، حسين يوسفي، فرزاد حسين‌خاني، قاسم دهنوي، ميلاد فخرالديني، روح‌الله بيگدلي(46 ادينيو)، مهدي رجب‌زاده، علي سامره(73 فراز فاطمي)
سرمربي: لوكا بوناچيچ

سايپا: ابراهيم ميرزاپور، مرتضي ابراهيمي، رضا محمودي، ابراهيم صادقي، داريوش يزداني، رضا خالقي‌فر، مجيد ايوبي، سعيد يوسف‌زاده، اميد شريفي‌نسب(75 علي زينلي)،‌سيد امين منوچهري، مهدي خيري
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح بازي:
تیم فوتبال سايپا عصر امروز با پيروزي مقابل مس کرمان جايگاه خود در جدول ليگ برتر فوتبال ايران بهبود بخشيد.
گل هاي تيم سايپا را ابراهيم صادقي و رضا خالقي فر در دقايق 20 و 50 به ثمر رساندند و تک گل تيم مس کرمان را مهدي رجب زاده در دقيقه 60 به ثمر رساند.
اميد شريفي نسب هافبک تيم فوتبال سايپا، مهدي رجب زاده و بابايي از تيم فوتبال مس کرمان از داور بازي کارت زرد دريافت کردند.
تيم فوتبال سايپا کرج با اين پيروزي 41 امتيازي شد و در رده هشتم جدول قرار گرفت و مس کرمان نيز با 35 امتياز در رده پانزدهم جدول ليگ برتر فوتبال ايران باقي ماند

شرح گل:
1ـ0(سايپا): دقيقه 20 ابراهيم صادقي از پشت محوطه 18 قدم اقدام به شوت‌زني كرد كه با ضربه كاپيتان سايپا در قعر جدول سامان صفا جاي گرفت.
2ـ0 (سايپا): در دقيقه 50 امين منوچهري با پاس خود در محوطه 18 قدم رضا خالقي‌فر را صاحب موقعيت گلزني كرد ضربه اين بازيكن گل دوم را براي ثمر به همراه داشت.
2ـ1(مس): مهدي رجب‌زاده در دقيقه 63 روي پاس فرهاد سالاري صاحب موقعيت شد تا فاصله را كمتر كند.

بهترين بازيكن:
ابراهيم صادقي كاپيتان سايپا كه در اين بازي موفق شد اولين گل تيمش را به ثمر برساند در طول نود دقيقه به خوبي رهبري تيمش را برعهده داشت و توانست بازيگرداني اين بازي را به نحو احسن براي سايپا به اجرا درآورد.

اتفاق ويژه:
جدال سايپا و مس در شرايطي به برتري تيم ميزبان به پايان رسيد كه هر دو تيم براي فرار از ته جدول روي سه امتيازاين بازي حساب ويژه‌اي بازي كردند در اين ميان سايپا با پيروزي خود توانست حاشيه‌ امنيت خوبي براي خود به دست آورد البته با توجه به شكست راه آهن مس با وجود اين شكست سقوطي در جدول نداشت اما همچنان در لبه پرتگاه قرار دارد..
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید