اصفهان عروسي است؛ جام به باعرضهها ميرسد
قلعهنويي حالا در آستانه كسب دومين قهرماني متوالي در ليگ است و قطعاً با اقتدار جام را بالاي سر خواهد برد
زماني كه ابراهيم توره با گذر از مدافعان راه آهن با يك ضربه استثنايي در زاويه بسته گل دوم سپاهان را به ثمر رساند ديگر مشخص شد قهرمان قطعي ليگ خيلي زودتر از آنچه ما پيشبيني ميكرديم معرفي خواهد شد. اين اميرقلعهنويي بود كه روي سكوهاي ورزشگاه فولادشهر تيمش را به جلو ميخواند و آنها را به سمت هدفي ميبرد كه از چندي پيش رسيدن به آن را تثبيت كرده بود. قلعهنويي حالا در آستانه كسب دومين قهرماني متوالي در ليگ است و قطعاً با اقتدار جام را بالاي سر خواهد برد. جالب اينكه منصور ابراهيمزاده و تيمش مثل فصل پيش نزديكتر رقيب او هستند و مثل فصل پيش درروزهاي پاياني پايينتر از حد انتظار نمايش داده و قافيه را باختند. سرنوشت پرسپوليس هم مثل پارسال است. تيمي كه با تغيير مربي به نتيجه خاصي نرسيده و حالا ممكن است ليگ را با حضور در عنوان چهارمي تمام كند و چه بسا حتي مثل سال گذشته پايينتر از رتبه هم قرار بگيرد. اين وسط فقط سرنوشت استقلال نسبت به پارسال متفاوت است. آبيها كه سال گذشته با قلعهنويي قهرمان ليگ شدند امسال با از دست دادن امتيازات حساس در برههاي از ليگ از صدرنشيني و قهرماني فاصله گرفتند. البته آنها حالا شانس خوبي براي نايب قهرماني دارند. اما نكته اينجاست كه نمايش آنها در ليگ قهرمانان آسيا ذهن هوادارانشان را از ناكامي در ليگ منحرف كرده است. با اين حال درباره استقلال اين باور وجود دارد كه اگر فرم آسيايي خود را در ليگ به نمايش ميگذاشتند با توجه به بضاعت خود به قهرماني ميرسيدند يا حداقل تا روز آخر پاي رقابت با سپاهان بودند ... نكته مهم در قهرماني سپاهان اين است كه آنها كمتر مشكلات مديريتي، انضباطي و مالي استقلال، پرسپوليس و بقيه را داشتند. با حمايت خوبي كه از آنها به عمل آمد از همان ابتداي نيم فصل دوم امتيازات لازم را براي قهرماني جمع كردند. سپاهان با بهترين خط آتش ليگ و بهترين دروازهبان ايران حالا در آسيا هم در جاده موفقيت قرار گرفته و هواداران خود را اميدوار ساخته است. ديروز وقتي بازي با راه آهن به پايان مديران و سرمربي از پنالتي بيجهت داور ميگفتند و حقي كه از آنها خورده شده بود. اما اين طرف طرفداران سپاهان تونل بزرگي تشكيل داده بودند تا بازيكنان از آن گذر كنند و به رختكن بروند. اين شادي برازنده تيمي است كه امسال بيتوجه به شايعات و بحثهاي هميشگي كار خود را پيش برد و در نهايت به هدفش رسيد. قلعهنويي با سپاهان باعرضههاي ليگ امسال بودند. آنها در تمام فصل امتيازشان را جمع كردند و كمتر از طرف بقيه تهديد شدند. بقيه شامل همه تيمهايي است كه هر وقت از آنها انتظار پيروزي و جمعآوري امتياز ميرفت وادادن و آن عقب مقبها زمينگير شدند ... درست برعكس سپاهان.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 04-20-2010 در ساعت 10:37 AM
|