04-22-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گوگل اطلاعات شخصی کاربران خود را لو میدهد
مدافعان حقوق حریم خصوصی افراد به گوگل به علت ارائه ابزارهای جدید نقشه برداری در اینترنت اعتراض کرده و آن را نمونه دیگری از بیتوجهی این شرکت آمریکایی به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کاربران دانستهاند.
مدافعان حقوق حریم خصوصی افراد به گوگل به علت ارائه ابزارهای جدید نقشه برداری در اینترنت اعتراض کرده و آن را نمونه دیگری از بیتوجهی این شرکت آمریکایی به اطلاعات شخصی و حریم خصوصی کاربران دانستهاند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، کارشناسان از ده کشور جهان در نامهای سرگشاده به گوگل از این شرکت خواستهاند به قوانین خود در خصوص اطلاعات شخص کاربران احترام بگذارد.
ابزارهای جدید نقشه برداری در گوگل باعث میشود اطلاعات شخصی بیشتری از کاربران فاش شود. عرضه شدن فناوری جدید گوگل نگرانیهای زیادی را نیز در واشنگتن موجب شده است. جان سیمپسون مدیر گروه دیدهبان حقوق مصرف کنندگان میگوید، گوگل با چنین اقدامی واقعا حقوق کاربران را نادیده گرفته است.
گوگل یکی از کمک کنندگان به تبلیغات انتخاباتی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا بوده و حدود یک میلیون دلار کمک کرده است. منتقدان میگویند همین کمک مالی بود که باعث شد به برخی از مسئولان این شرکت در کاخ سفید مسئولیتهایی واگذار شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|