04-27-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ضعيفترين برنامه نود سال
سايت گل ـ برنامه نود ديشب با اجراي عادل فردوسيپور ضعيفترين و كم سوژهترين برنامه توليدي اين تهيهكننده خوش فكر شبكه سوم در چند ماه گذشته بود.
فردوسيپور كه برنامه را با گفتوگوي تلفني با دليلي مديرعامل ذوب درباره حرفهاي اخير وي در اتهام به بدنه فوتبال ايران شروع كرد، دقايقي بعد يك بحث آزاد با حضور ناصر حجازي و رسول كربكندي ترتيب داد كه به موضوع حضور يا عدم حضور دروازهبانهاي خارجي در ليگ ايران بازميگشت. اين بحث نزديك به يك ساعت به طول انجاميد در نهايت با وجود حضور دو دروازهبان سابق ملي با جملاتي كه ريشه در تجربه ايشان داشت با اين نظر به پايان رسيد كه بهتر است منع ورود دورازهبان خارجي بشكند. البته اين تصميمي است كه به صورت تلويحي از سوي رئيس سازمان ليگ برتر تأييد شده است و درجلسهاي در هيئت رئيس ليگ درباره آن تصميم خواهد گرفت شد.
نكته عجيب اين برنامه تماسهاي بيشمار تلفني با مربيان و مديران ليگي بود كه آن را تا حد يك برنامه راديويي پايين آورد. اين در حالي بود كه فردوسيپور در برنامههاي قبلي از تصوير استفاده بيشتري كرده بود. در حالي كه اين برنامه به بحثهاي شفايي و نظري گذشت كه البته خود اين مسأله به خودي خود بد نيست. اما نه در زماني كه شما پاي نود نشستهاي و انتظار حرفهاي حسابي داري.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|