نمایش پست تنها
قدیمی 05-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قضاوت ترکي و فغاني در آسيا
محسن ترکي، داور بين المللي فوتبال کشورمان ديدار تيم هاي کاظميه کويت - الشباب اردن را در مرحله يک هشتم نهايي مسابقات جام کنفدراسيون فوتبال آسيا قضاوت خواهد کرد.
محمدرضا ابوالفضلي و غلامحسن کهوري، وي را در اين ديدار همراهي خواهند کرد. اين بازي در تاريخ 21 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد.
در اين تاريخ همچنين تيم هاي الريان قطر و ميانگ تونگ تايلند با قضاوت عليرضا فغاني در ورزشگاه احمد بن علي شهر الريان با هم ديدار مي کند که او را در امر قضاوت اين بازي رضا سخندان و داوود رفعتي همراهي خواهند کرد.
از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا همچنين حسين عسگري براي نظارت داوري ديدار الکويت کويت با الاتحاد سوريه در اين مرحله از مسابقات انتخاب شده است. اين بازي در تاريخ 22 ارديبهشت ماه برگزار مي شود.

رکورد دايي- پيوس شکسته شد
در فاصله دو هفته به پايان ليگ برتر بالاي جدول گلزنان ليگ برتر همچنان زرد است.
عماد رضا مهاجم عراقي تيم سپاهان با گلي که مقابل ابومسلم به ثمر رساند، 19 گله شد و شانس خود را براي آقاي گلي افزايش داد. در حال حاضر و با توجه به دو هفته باقيمانده از ليگ برتر، ابراهيم توره تنها رقيب او خواهد بود که البته شانس کمي براي تصاحب صدر جدول گلزنان دارد. تا پايان هفته سي و دوم ليگ برتر 736 گل توسط 223 بازيکن به ثمر رسيده است که آمار قابل توجهي است. البته جالب اينجاست عماد رضا و ابراهيم توره دو گلزن تيم سپاهان رکورد بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ را به خود اختصاص دادند و رکورد دايي- پيوس را که در فصل 73 ثبت شده بود، شکسته شد.
علي دايي و فرشاد پيوس در فصل 73 براي پرسپوليس 34 گل زدند ( 20 گل پيوس و 14 گل دايي). عماد رضا و ابراهيم توره در اين فصل به ترتيب 19 و 16 گل زده اند و با 35 گل زده رکورددار بهترين زوج خط حمله در تاريخ ليگ هستند.
در تاريخ ليگ برتر نيز زوج عنايتي و اکبرپور در فصل 84 موفق به زدن 31 گل شده بودند. البته ناگفته نماند که در فصل 73 پرسپوليس فقط 22 بازي انجام داد، در حالي که اکنون تعداد بازيها به 34 رسيده است.
19 گل: عماد رضا (سپاهان اصفهان)
16 گل: ابراهيم توره(سپاهان اصفهان)
14 گل: علي کريمي(استيل آذين تهران)
12 گل: ادينهو لوسيانو(مس کرمان) داوود حقي (صبا قم) کريم انصاري فرد(سايپا تهران)
11 گل: آرش برهاني (استقلال تهران)

ياوري: عنوان " ضدفوتبال " هم براي استقلال زيادي بود
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: عملکرد استقلالي ها برابر شاهين از واژه ضدفوتبال ما هم پايين تر بود و ديدن اين شيوه از تيمي که عنوان بزرگ و افتخارات آسيايي را با اين همه مهره هاي سرشناس يدک مي کشد، تاسف بار و تعجب برانگيز بود.
محمود ياوري در رابطه با شکست تيم فوتبال شاهين بوشهر برابر استقلال تهران، اظهار کرد: بازيکنان شاهين در اين مسابقه تلاش خود را کردند و تنها کم دقتي آنها و فوتبال بسيار بد استقلالي ها شکستي را بر تيم ما تحميل کرد که درخور آن نبوديم. فوتبال جنوب بخشي از برجستگي هايش را در اين مسابقه نشان داد و من تعجب مي کنم از تيم استقلال با اين همه مهره سرشناس پس از گل اول بازي که آن هم روي اشتباه ما به ثمر رسيد، 60 - 50 دقيقه فقط دفاع کرد، آن هم تنها از نوع زير توپ زدن.

جلالي: شايسته برتري برابر صبا بوديم
سرمربي فولاد خوزستان گفت: برابر صبا کاملاً شايسته برد بوديم.
مجيد جلالي پس از تساوي يک بر يک برابر صباي قم اظهار داشت: توانستيم بازي خوبي برابر تيمي مثل صبا انجام دهيم؛ تيمي که در اين هفته ها بازيهاي خوبي را از خود به نمايش مي گذارد. در اين مسابقه هم متاسفانه يک ضربه پنالتي ديگر را از دست داديم. اين در حالي بود که تمرين پنالتي هم کرده بوديم.
وي افزود: در اين ديدار کاملاً شايسته برد بوديم و فقط به خاطر يک اشتباه برد را از دست داديم. با اين حال چشم به روزهاي آينده داريم.

احمدزاده: ذوب آهن شايسته پيروزي نبود
سرمربي مقاومت سپاسي شيراز تيم خود را مستحق شکست برابر ذوب آهن ندانست.
محمد احمدزاده پس از شکست 2 بر صفر برابر ذوب آهن اصفهان در حالي که بشدت از نتيجه به دست آمده عصباني بود، اظهار داشت: بازي دو نيمه متفاوت داشت. تنها يک موقعيت گل به ذوب آهن داديم و اصفهاني ها هرگز شاسته گرفتن 3 امتياز نبودند. در اين ديدار فوتبال براي مقاومت بود. البته شايد خستگي ذوب آهن دليل بد بازي کردن آنها بود. تيم ما مستحق شکست نبود و معتقدم حداقل با يک امتياز بايد اصفهان را ترک مي کرديم.

مهدوي کيا: چون دايي مربي ام بود برايش دسته گل بردم
کاپيتان استيل آذين گفت: مثل هميشه دوست دارم به افرادي که از آنها چيزي ياد گرفته ام احترام بگذارم، به همين دليل براي دايي دسته گل بردم.
مهدي مهدوي کيا درباره تساوي بدون گل برابر پرسپوليس عنوان کرد: بازي با کيفيتي برگزار نشد و به نظرم دو تيم از نتيجه بازي رضايت نداشتند. پرسپوليس دوست داشت ببرد تا در سکوي سوم ليگ برتر قرار گيرد و استيل آذين هم براي رفتن به آسيا مي جنگيد.
اين بازيکن درباره رويارويي با هواداران پرسپوليس پس از سالها گفت: اتفاقي خاص رخ نداد. اين بازي هم مثل بازيهاي گذشته بسيار معمولي و عادي بود، اما در دقايقي از بازي انتظار نداشتم هواداران عکس العمل خوبي برابر ما نشان ندهند.

قلعه نويي: بايد اسم اين ليگ را «پاک ستان» گذاشت
سرمربي تيم سپاهان گفت: اسم اين ليگ را بايد «پاک ستان» گذاشت و اين را اينهايي که مدعي فوتبال پاک و ناپاک هستند، بايد بدانند.
امير قلعه نويي پس از قهرماني سپاهان، خاطرنشان کرد: آدمهاي سياسي که به اين فوتبال مي آيند و از قدرتهاي سياسي خود استفاده مي کنند، مي روند. متأسفم براي آنهايي که براي اينکه رئيس يک آکادمي يا مربي شوند، سابقه 40 ساله خود را زير سؤال مي برند و به سمت اين آدمهاي سياسي مي روند. اين آدمهاي سياسي در اين فوتبال يک تاريخ مصرفي دارند. براي فوتبالي هايي که خود را به اين سياسي ها فروختند، متأسفم.
به گزارش فارس سرمربي سپاهان درباره ابومسلم گفت: از اينکه ابومسلم سقوط کرد، ناراحت شدم و حيف شد. اگر خداداد عزيزي از ابتدا کنار اين تيم بود، سقوط نمي کردند.

رضايي: استيل آذين ارزش رجزخواني نداشت
مدافع پرسپوليس گفت: شاهد يک بازي يک طرفه و برتري مطلق پرسپوليس بوديم و اين نشان مي دهد استيل آذين ارزش رجزخواني نداشت.
شيث رضايي با اشاره به عمل جراحي خود و حضور در دو بازي اخير پرسپوليس تأکيد کرد: گمان نمي کنم تا به حال اتفاق افتاده باشد بازيکني پس از عمل جراحي بلافاصله در تمرينات حاضر شود، اما من به عشق هواداران و به عشق پرسپوليس، حتي سلامتي خود را هم به خطر انداختم، چون از صميم قلبم دوست دارم هر چه در توان دارم براي شادي دل هواداران بگذارم.
وي درباره ديدار نهايي جام حذفي نيز گفت: روي جام قهرماني جام حذفي فقط حک شده است «پرسپوليس». با وجود اين اين جام را نه با غرور که با منطق و جنگندگي و تلاش به دست مي آوريم. مي خواهيم جام قهرماني را به دست آوريم و آن را با تمام وجود به هواداراني هديه کنيم که در برف و باران و سرما هميشه در کنار ما هستند.

بادامکي: انگار طلسم شده بودم
هافبک پرسپوليس گفت: بازي با استيل آذين روز بدشانسي من بود و گويا طلسم شده بودم.
حسين بادامکي اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و برتري خود را بارها به حريف ديکته کرديم. تنها ايراد ما اين بود که به حريف گل نزديم و از موقعيتهاي طلايي به راحتي گذشتيم.
بادامکي درباره اعتراض به محسن قهرماني گفت: با نگاه کردن صحنه آهسته متوجه شدم خطا روي من پنالتي نبود و ضربه پشت هجده قدم درست اعلام شده بود.
بادامکي در خصوص از دست دادن فرصتهاي گلزني گفت: روز بازي با استيل آذين روز بدشانسي من بود و گويا طلسم شده بودم. از تمام هواداران که در زير باران شديد ما را تنها نگذاشتند تشکر و عذرخواهي مي کنم.

افشاريان: بوناچيچ از حرمت حرف نزند
داور ديدار مس کرمان و تراکتورسازي گفت: لوکا بوناچيچ که آداب معاشرت را رعايت نمي کند از حرمت در فوتبال ايران حرف نزند. خداداد افشاريان در گفت و گو با فارس در مورد قضاوت بازي جنجالي مس و تراکتورسازي گفت: اين ديدار از بار رواني بالايي برخوردار بود. در تمام صحنه هاي مسابقه تصميم هايم درست بود تا اينکه در يک صحنه ميلاد فخرالديني در محوطه جريمه تراکتورسازي خودش را به زمين زد و من که به صحنه نزديک بودم به درستي تشخيص دادم پنالتي رخ نداده است و به اين بازيکن کارت زرد نشان دادم. اين را هم بگويم به عنوان يک داور از بازي اين بازيکن بسيار لذت بردم و او خيلي خوب در تمام مسابقه بازي مي کرد اما در آن صحنه خودش را به زمين زد. کادر فني مس نيز از روي نيمکت اعتقاد داشت که اين صحنه پنالتي بوده است و رفتار پرخاشگرانه اي داشت.

نکونام: مهدوي کيا موفق ترين لژيونر ايراني بود
جواد نکونام و مسعود شجاعي در فاصله چند ساعت مانده تا ديدار تيمهاي رئال مادريد و اوساسونا از هفته سي و پنجم رقابتهاي لاليگا در لابي هتل ولينگ با خبرنگاران اعزامي از ايران ديدار کردند و به پرسشهاي آنها پاسخ گفتند.
در حالي که پيش از انجام گفتگو بازيکنان و مربيان اوساسونا در لابي هتل حاضر بودند اثري از نکونام و شجاعي نبود. اين دو به تماسهاي گرفته شده نيز پاسخ نمي دادند تا سرانجام معلوم شد در اتاق خود مشغول استراحت هستند.
جواد نکونام در گفتگو با خبرنگاران اعزامي از ايران گفت: هنوز يک سال ديگر با اوساسونا قرارداد دارم. از حضور در فوتبال اسپانيا و شهر پامپلونا راضي هستم و اينجا بسيار راحتم، چنانچه پيشنهادهاي خوبي داشته باشم اوساسونا را ترک خواهم کرد، ولي در حال حاضر در اين تيم هستم. با اين تيم قرارداد دارم و از حضور در اوساسونا هم بسيار خوشحالم.
نکونام در بخش ديگري از صحبتهاي خود به حضور لژيونرهاي ايراني در فوتبال اروپا اشاره کرد و گفت: به نظر من مهدي مهدوي کيا موفق ترين لژيونر ايراني در اروپا بود.
نکونام ادامه داد: علي دايي هم در بوندس ليگا بسيار موفق عمل کرد، اما او در فوتبال آلمان نوسان زيادي داشت. مهدوي کيا در آلمان و بويژه هامبورگ سالهاي متمادي حضور داشت و در اين باشگاه بسيار موفق عمل کرد. به نظر من او موفق ترين بازيکن ايراني در فوتبال اروپا بود.
مسعود شجاعي هم گفت: يک سال ديگر با اوساسونا قرارداد دارم. در حال حاضر از باشگاه ديگري هم پيشنهاد دارم، اما آن باشگاه هم شرايط متفاوتي با اوساسونا ندارد. در اينجا راحتم و اگر بخواهم از اوساسونا جدا شوم بايد پيشنهادي بهتر داشته باشم.
شجاعي در اين گفتگو با ابراز خوشبيني نسبت به موفقيت تيم ملي فوتبال در جريان رقابتهاي جام ملتهاي آسيا گفت: بازيکنان و تيم خوبي داريم و مي توانيم به موفقيت اميدوار باشيم. بايد ببينيم تيمهاي ديگر چگونه و در چه سطح از آمادگي هستند. جام ملتها پس از جام جهاني برگزار مي شود بايد ديد تيمها در رقابتها در قطر با چه ترکيبي حاضر مي شوند. تيمهايي مانند استراليا و کره جنوبي با همان تيمي که به جام جهاني مي فرستند حاضر مي شوند و يا ترکيب خود را تغيير مي دهند.

کاظمي: پرسپوليس رقيب ما نيست
حسين کاظمي هافبک دفاعي استقلال درخصوص پيروزي تيمش درخانه شاهين بوشهر گفت: با گلي که به شاهين بوشهر زديم و سه امتيازي که گرفتيم ديگر پرسپوليس را به عنوان يک رقيب پيش رو نخواهيم داشت.
کاظمي افزود: به فکر اين هستيم که در ليگ برتر سهميه آسيايي کسب کنيم و با نتايج اين هفته پرسپوليس ديگر رقيب ما نيست.يک گل براي شکست دادن تيم شاهين کم بود ما مي توانستيم چند گل ديگر هم بزنيم. ما از تيم شاهين شناخت خوبي داشتيم تجربه ما باعث شد که بتوانيم اين تيم را در خانه شکست دهيم.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید