05-05-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (ویژه نامه)
پوستر نمایشگاه 23 کتاب تهران
به گزارش خبرنگار ادبیات برنا به نقل از ستاد خبری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، طراح پوستر بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از آماده شدن پوستر نمایشگاه کتاب برای چاپ خبرداد و گفت: در پوستر امسال یک کتاب باز که ورقهایش رو به بالا کشیده شده، در پس زمینهای آبی طراحی شده است.
وحید توکلی گفت: قلمی میان این کتاب طراحی شده که نماد نویسنده است ولی در نگاه اول جلب توجه نمی کند.
طراح پوستر بیست وسومین نمایشگاه کتاب تهران، فاصله گذاشتن بین ورقهای کتاب را تداعیکننده ریه انسان برای زندگی دانست که معنای تبلور سلامت روح و فکر جامعه اهل مطالعه را میرساند.
طراح پوستر بیست وسومین نمایشگاه کتاب تهران، فاصله گذاشتن بین ورقهای کتاب را تداعیکننده ریه انسان برای زندگی دانست که معنای تبلور سلامت روح و فکر جامعه اهل مطالعه را میرساند.
در این پوستر علاوه بر شعار سال 89 که از سوی مقام معظم رهبری "همت مضاعف، کار مضاعف" نامگذاری شدهاست، عبارت "کتاب برای همه" به عنوان شعار این دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هم نوشته شدهاست.
بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران 15 تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 05-05-2010 در ساعت 01:09 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|