05-05-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
معرفی خدمات آنلاین كتابخانه ملی در نمایشگاه23
معرفی خدمات آنلاین كتابخانه ملی در نمایشگاه23
مسوولان كتابخانه ملی قصد دارند در ایام برگزاری نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران خدمات اینترنتی خود را به بازدیدكنندگان از نمایشگاه معرفی كنند. بخش آنلاین ویژه كودكان از جمله این خدمات است.
غرفه سازمان اسناد و كتابخانه ملی در شبستان مصلا قرار دارد و برنامهای برای معرفی خدمات آنلاین این كتابخانه طراحی شده است.
كتابخانه آنلاین سازمان اسناد و كتابخانه ملی كه بهطور تخصصی برای كودكان و نوجوانان طراحی شده، از 12 اردیبهشت با عرضه 1000 عنوان كتاب كودك بهطور رسمی آغاز به كار کرده است.
كتابخانه ملی بر روی سامانه اینترنتی خود هماكنون اطلاعاتی درباره تمام كتابهای منتشر شده در ایران قرار داده كه علاقهمندان با استفاده نام نویسنده و یا نام كتاب میتوانند از آن استفاده كنند.
كاركنان آموزشدیده كتابخانه ملی این خدمات را در نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران به بازدیدكنندگان معرفی میكنند.
طبق قوانین كتابخانه ملی، كودكان نمیتوانند عضو این كتابخانه شوند از این رو مسوولان كتابخانه ملی تصمیم به راهاندازی بخشهای آنلاین برای كودكان و نوجوانان گرفتهاند.
بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران 15 تا 25 اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|