نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

صدور کارت ملي فوتبال براي فوتبالي ها!
رئيس هيات فوتبال استان مرکزي از صدور کارت ملي فوتبال در سال جاري براي اهالي اين رشته خبر داد.
محمدرضا غفاري در گفتگو با ايسنا، افزود: طبق اساسنامه فدراسيون فوتبال و دستورالعمل Afc از اين پس تمام افرادي که در فوتبال در هر سمتي فعاليت مي کنند، بايد به عضويت فدراسيون فوتبال درآمده و حق عضويت ساليانه پرداخت کنند. به طور مثال حق عضويت يک داور درجه سه و يا يک مربي درجه سه فوتبال در طول يک سال مبلغ 20 هزار تومان خواهد بود و اين مبلغ در رده ها و سطوح مختلف متفاوت است.
غفاري در خصوص مبلغ حق عضويت تيمهاي ليگي گفت: قرار شده است از فصل آينده ليگ برتر، هر تيم 50 ميليون و هر بازيکن دوميليون تومان به عنوان حق عضويت به حساب فدراسيون فوتبال واريز کند که 20 درصد اين مبالغ به حساب هيأتهاي استاني واريز مي شود.
وي ادامه داد: در ليگ دسته اول هم حق عضويت يک تيم 10 ميليون و هر بازيکن 600 هزار تومان، در ليگ دسته دوم حق عضويت هر تيم دوميليون و هر بازيکن 200 هزار تومان و در زيرگروه فوتبال کشور حق عضويت هر تيم 200 هزار و هر بازيکن 20 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

درگيري لفظي قلعه نويي و عقيلي
نوع بازي هادي عقيلي در نيمه دوم بازي سپاهان برابر ابومسلم نشان مي داد اتفاقي در رختکن براي وي رخ داده است. اين بازيکن ملي پوش و کاپيتان دوم سپاهان که کلاً هم رابطه خيلي خوبي با قلعه نويي ندارد، پس از اشتباهي که در نيمه اول انجام داد و به گلزني حريف منجر شد، در بين دو نيمه و در رختکن بشدت مورد حمله سرمربي تيم قرار گرفت تا جايي که قلعه نويي به وي گفت: «... به اون تيم ملي که تو توش بازي مي کني! »
به گزارش سايت گل، عقيلي که خود از اشتباه نيمه اولش بسيار ناراحت بود، با شنيدن اين جملات سرش را پايين انداخته که به گفته يک شاهد عيني، قلعه نويي با فرياد از وي خواسته وقتي او حرف مي زند، سرش را بالا بگيرد. در اين لحظه بازيکن ها که هاج و واج صحنه را تماشا مي کردند با ديدن عصبانيت شديد عقيلي، هر لحظه احتمال مي دادند او واکنش تندي از خود نشان بدهد، اما در حالي که ممکن بود کار به جاهاي باريک تر بکشد، مديرعامل سپاهان، محمدرضا ساکت به ميان معرکه مي آيد و از عقيلي خواهش مي کند به خاطر جشن قهرماني ماجرا را پي نگيرد.
البته عقيلي با نشان دادن دلخوري خود در زمين و همين طور در جشن قهرماني، خبرنگاران را به طور نسبي از اتفاق رخ داده آگاه کرد. قلعه نويي سال گذشته پس از بازي استقلال برابر پرسپوليس، با فحاشي به سياوش اکبرپور، تيم را مدتي به بحران برد. به هر حال فوتبال است و اين داستانها.

برنامه ديدارهاي مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا
کنفدراسيون فوتبال آسيا برنامه و ساعت برگزاري ديدارهاي مرحله يک هشتم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را اعلام کرد که براين اساس ديدار حساس الشباب عربستان- استقلال ايران سه شنبه 89/2/21 ساعت 20/45 به وقت رياض برگزار خواهد شد.
برنامه کامل بازيها:
سه شنبه- 89/2/21
* سئونگنام ايلهوا کره جنوبي- گامبا اوزاکا ژاپن، ساعت 19/30
* سوون بلووينگز کره جنوبي- بيجينگ گوان چين، ساعت 19/30
* الغرافه قطر- پاختاکور ازبکستان، ساعت 19/20
* الشباب عربستان- استقلال تهران، ساعت 20/45
چهارشنبه- 89/2/22
* کاشيما آنتلرز ژاپن- پوهانگ استيلرز کره جنوبي، ساعت 19
* آدلايد يونايتد استراليا- جئونبوک موتورز کره جنوبي، ساعت 19/30
* ذوب آهن ايران- مس کرمان، ساعت 19
* الهلال عربستان- بنيادکار ازبکستان، ساعت 20/45

برنامه ديدارهاي هفته بيست و يکم ليگ دسته اول
کميته مسابقات فدراسيون فوتبال برنامه ديدارهاي هفته بيست و يکم ليگ دسته اول باشگاه هاي کشور را اعلام کرد که براين اساس تمامي ديدارهاي اين هفته ساعت 16/30 روز جمعه 24 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد:
* آلومينيوم هرمزگان- صنعت مهرکام پارس تهران
* نساجي قائمشهر- نفت تهران
* کوثر لرستان- فولاد نوين اهواز
* داماش گيلان- برق شيراز
* پتروشيمي تبريز- شيرين فراز کرمانشاه
* گل گهر سيرجان- شن سا اراک
* اتکا گلستان- داماش لرستان
* سپاهان نوين اصفهان- شهرداري بندرعباس
* مس رفسنجان- شهرداري تبريز
* شهرک صنعتي کاوه تهران- صنعت نفت آبادان
* پيام خراسان- ايرانجوان بوشهر
* پيام مخابرات فارس- شموشک نوشهر
* تربيت يزد- شاهين اهواز

پيرواني: حاضرم مبلغ قراردادم را برگردانم
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال اميد گفت: اگر اعتراضي به مبلغ قراردادم با تيم اميد هست، آن را برمي گردانم.
غلامحسين پيرواني در گفتگو با فارس درباره اظهارات افشارزاده مبني بر اينکه براي 60 جلسه تمريني در سال گذشته 200 ميليون تومان به وي داده اند، عنوان کرد: بيش از 40 سال است به عنوان بازيکن و مربي در فوتبال هستم و نمي دانم چه گناهي به درگاه خداوند کرده بودم که اين گونه دچار حاشيه و عذاب در يکسالي که در تيم اميد بودم، شدم.
وي افزود: نمي دانم افشارزاده به دنبال چه اهدافي است که اين گونه مبلغ قرارداد سال گذشته مرا بارها در مطبوعات و صدا و سيما در بوق و کرنا مي کند. من از دل ليگ برتر به تيم اميد آمدم و بايد قرارداد من را با ديگر مربيان ليگ برتري که حرف از 600 - 500 ميليون تومان است، مقايسه کند.
پيرواني تأکيد کرد: کميته ملي المپيک کارشناسان علمي و فني زيادي دارد. کاش يک نفر پيدا مي شد و براي ايشان توضيح مي داد که تيم ملي با باشگاهي فرق دارد. تيمهاي صاحب سبک مثل برزيل، اسپانيا، ايتاليا مگر در سال چند جلسه تمرين مي کنند؟ آقاي افشارزاده گمان مي کند بايد در يکسال 300 جلسه تمرين کنيم، در صورتي که اين وظيفه کارشناسان است که به ايشان اطلاع رساني کنند.
سرمربي پيشين اميد تصريح کرد: مصاحبه آقاي افشارزاده را مردم مي خوانند و تصوراتي ديگر بر ذهنشان حاکم مي شود. سال گذشته 14 اردوي تدارکاتي برگزار کرديم. حدود 140 جلسه تمرين انجام داديم که تمام جلسات تمريني به صورت مکتوب آماده است. مبلغ قرارداد من هم 180 ميليون تومان بوده است که اگر به آن هم اعتراضي هست حاضرم آن را برگردانم.

بائو: اگر بازي کنم جواب ابومسلمي ها را خواهم داد
ميثم بائو قرار است پنجشنبه اين هفته مقابل تيم سابقش به ميدان رفته و يکبار ديگر در مشهد بازي کند. بائو که فصل گذشته عملکرد بسيار خوبي در ابومسلم داشت هنوز نتوانسته آن نمايش را در پرسپوليس ارائه دهد.
اما بدون شک او از انگيزه هاي زيادي براي رويارويي با هم تيمي هاي سابقش برخوردار است. بائو در گفت وگوي کوتاهي که با سايت گل داشت در خصوص بازي قبل مقابل استيل آذين گفت:«بازي خوبي انجام داديم، همه ديدن که چقدر موقعيت گل داشتيم بخصوص در نيمه دوم که دروازه يک گل شده بود. کمي بي دقتي و کمي هم بدشانسي باعث شد تا سه امتياز کامل اين بازي از دست برود، سه امتيازي که براي ما و هواداران شيريني خاصي داشت.»
بائو در خصوص عملکرد خودش و تعويض در نيمه دوم مي گويد:«تلاش کردم تا ضمن خراب کردن بازي سازي هافبک هاي حريف براي مهاجمان خودمان نيز خلق موقعيت کنم. اينکه عملکردم خوب بود يا نه؟ را بايد از کادرفني پرسيد، اما بدون شک تعويض من يک تعويض کاملا تاکتيکي بود و به مصلحت تيم بود. همانطور که ديديد عادل کلاه کج هم بازي خوبي کرد و با آزاد کردن حسين بادامکي تيم ضرب آهنگ بهتري پيدا کرد. به عنوان يک بازيکن حرفه اي ياد گرفتم که در پرسپوليس مصلحت تيم از هر چيزي مهمتر است. تعويض من هم حتما به خاطر مصلحت تيم صورت گرفته است.»
بائو در خصوص رويارويي با تيم ابومسلم که باشگاه سابقش محسوب مي شود گفت:«فصل خوبي را در ابومسلم پشت سر گذاشتم، زحمات زيادي براي اين تيم کشيدم، هر چند که جواب زحماتم را خوب ندادند ليگ نهم در حال تمام شدن است اما هنوز از فصل گذشته طلبکارم به همين دليل انگيزه زيادي دارم تا ابومسلمي ها خيلي چيزها را ثابت کنم. هر چند که براي هواداران اين تيم احترام زيادي قائل بوده و اميدوارم همدردي من به خاطر سقوط به ليگ يک پذيرا باشند.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید