05-05-2010
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
سپاسها: : 926
875 سپاس در 242 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تدارک ساخت براي مستند «ببر مازندران»»
ماني ميرصادقي از ساخت مستند «ببر مازندران» خبر داد و گفت: روي ايدههايم در اين رابطه بهصورت جدي کار ميکنم.
کارگردان مستند «بودن در مرز نبودن» در گفتوگو باايسنا در اين رابطه اظهار کرد: در حال انجام تحقيقاتي براي ساخت مستند «ببر مازندران» هستم و سفري که به مسکو داشتم نيز در همين راستا بود. وي همچنين از اتمام مستند «بودن در مرزنبودن» در پايان سال 89 خبر داد. ماني ميرصادقي با بيان اينکه از سال 82 به بعد با تلويزيون همکاري نداشته است اظهار کرد: تاکنون 6 جايزهي بينالمللي دريافت کردهام و بسياري از مستندهاي من براي سازمان صداوسيما جايزه دريافت کرده است، اما زماني که مديريت سازمان عوض ميشود بايد مجددا کارنامهام را بررسي کنند و منتظر تاييد بمانم، از اين روند خسته شدهام و فعلا قصد ندارم با صداوسيما همکاري کنم. وي نرخ برآوردهاي مالي را در تلويزيون بسيار پايين دانست و علت آن را اينگونه بيان کرد: برخلاف شبکههاي تلويزيوني دولتي و خصوصي دنيا که مستند بخش اصلي ساخت شبکه است، در ايران به مستند بها داده نميشود و فقط براي پرکردن جاي خالي کنداکتور استفاده ميشود. اين مستندساز در ادامه گفت: يک برنامهي مستند خوب بارها قابل پخش است، اما يک سريال پربيننده بعد از چندبار پخش مخاطب خود را از دست ميدهد. ماني ميرصادقي با اشاره به اينکه ظرفيت راهاندازي شبکهي مستند را داريم، اظهار کرد: به هر طريق که مستند مطرح بشود خوب است و از اينکه شبکهي مستند در حال راهاندازي است بسيار خوشحالم.
منبع
شاه بیت غزل زندگیم...
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|