نويدكيا:مى خواهم در سپاهان بمانم
تهران IranSport.Net - محرم نويدكيا ،كاپيتان تيم سپاهان اصفهان گفت: مصاحبه هايى كه در اين چند ماه از زبان من در رسانه ها منتشر شده صحت ندارد و ماه هاست كه با هيچ رسانه اى گفت وگو نكرده ام.وى اظهار داشت: هدف اصلى ما صعود به مراحل بالاتر ليگ قهرمانان آسيا بود كه به آن دست پيدا نكرديم، هر چند با قهرمانى در ليگ برتر توانستيم دل هوادارانمان را شاد كنيم.
او درباره اينكه چرا اين ماه ها كمتر حاضر به انجام مصاحبه شده است، گفت: مصاحبه هايى كه در اين چند ماه از زبان من در رسانه ها منتشر شده صحت ندارد و ماه هاست كه با هيچ رسانه اى گفت وگو نكرده ام، در اين شرايط ترجيح مى دهم سكوت اختيار كنم.كاپيتان تيم سپاهان از هرگونه توضيح درباره علت اصلى سياست سكوت خود خوددارى كرد.
نويدكيا حذف از ليگ قهرمانان آسيا را اتفاقى تلخ قلمداد كرد و افزود: همه شرايط براى صعود به دور بعد رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا فراهم بود، اما به دلايل متعددى كه بدشانسى يكى از آنها بود نتوانستيم انتظارات مديران و هواداران سپاهان را برآورده كنيم.
وى در پاسخ به اين سؤال كه قبول داريد سپاهان در آسيا نتوانست بازى هاى درخشان خود را در ليگ برتر تكرار كند، گفت: در چند بازى اول ليگ قهرمانان نتوانستيم امتيازهاى لازم را به دست بياوريم و در نهايت چوب از دست دادن همان امتيازات را خورديم، به هر ترتيب بايد براى فصل بعد ليگ قهرمانان خودمان را آماده كنيم.
كاپيتان طلايى پوشان اصفهان درباره حضور در اين تيم براى فصل آينده ليگ برتر نيز گفت: علاقه خودم اين است كه همچنان در سپاهان حضور داشته باشم، چرا كه شرايط در اين تيم نسبت به تيم هاى ديگرمطلوب تر است. نويدكيا به مصدوم نشدن خود در اين فصل از ليگ برتر اشاره كرد و افزود: فكر كنم براى نخستين بار در چند سال اخير بود كه توانستم ۵ ماه بدون مصدوميت براى تيم خود بازى كنم كه آن را به فال نيك مى گيرم و اميدوارم سريال مصدوميت هايم ديگر پايان يافته باشد.
وى در پاسخ به اين سئوال كه چرا محرم نويدكيا همان بازيكن روزهاى اوج خود نشده است، گفت: طبيعى است كه بعد از۳ سال مصدوميت مداوم نتوانم در عرض چند ماه به روزهاى اوج خودم بازگردم، در اين فصل شرايط بهترى داشتم، اما قبول دارم هنوز با روزهاى اوج فاصله زيادى دارم، تلاشم را مى كنم تا در فصل آينده به روزهاى خوب بازگردم و سپاهان را در رسيدن به موفقيت هاى بيشتر همراهى كنم.
تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 19 ارديبهشت 1389
ویرایش توسط T I N A : 05-09-2010 در ساعت 03:22 PM
|