نمایش پست تنها
قدیمی 05-12-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

معجزه فروتن در آلمان
بهمن فروتن، سرمربي پيشين شموشک نوشهر که چند روز پيش براي ديدار با خانواده اش به آلمان سفر کرده بود، موفق شد در فوتبال آلمان به يک موفقيت قابل توجه دست پيدا کند.
فروتن در برلين با پيشنهاد مربيگري تيم ترکيه اسپور برلين روبه رو شد و هدايت اين تيم را برعهده گرفت. اين تيم که متشکل از ترکهاي ساکن برلين است در ليگ منطقه اي آلمان (دسته چهارم ) قراردارد.
ترکيه اسپور تا هفته قبل در بين 18 تيم هفدهم بود و کاملا خطر سقوط را احساس مي کند. مسؤولان اين تيم فروتن را به خدمت گرفتند تا تيمشان را نجات دهد و اين مربي ايراني موفق شد در اولين بازي با نتيجه دو بر يک خمينتسر تيم سوم جدول را شکست دهد.
کسب اين نتيجه باورنکردني بازتاب قابل توجه اي در مطبوعات آلمان و بويژه روزنامه هاي برلين داشت و از اين نتيجه با عنوان «معجزه فروتن» نام برده شد.
از مسابقات ليگ منطقه اي آلمان تنها دو هفته باقي مانده و فروتن بايد تلاش کند تا تيم جديدش را يک پله در جدول بالا بياورد و از سقوط نجات دهد.
سال گذشته هم اين مربي 63 ساله در چند هفته پاياني هدايت يکي از تيمهاي ليگ تهران را به دست گرفت و اين تيم را ازته جدول به مقام سوم رساند.

بيست و دومين تقابل کاظمي و پرسپوليس
در بازي رفت فينال جام حذفي که امروز برگزار مي شود، فرهاد کاظمي سرمربي تيم فولادگستر تبريز براي بيست و دومين بار در دوران مربيگري اش مقابل پرسپوليس قرار مي گيرد.
اين مربي باسابقه اولين بار 14 سال پيش و در ليگ آزادگان با تيم بهمن در اولين جدال مقابل پرسپوليس پيروز شد.
کاظمي در سالهاي اخير 18 بار در ليگ و 3 بار نيز در جام حذفي با تيمهاي مختلف مقابل پرسپوليس قرار گرفته است که 2 برد، 9 تساوي و 10 باخت براي وي رقم خورده است.
بردهاي او با بهمن در سال 75 و سپاهان در سال 81 بوده است.
کاظمي در دور رفت فصل جاري ليگ برتر با ابومسلم شکست 2 - 1 مقابل پرسپوليس را تجربه کرد.

تبرئه ورزشکار متهم به استفاده از مواد نيروزا
کميسيون استيناف فدراسيون فوتبال دوشنبه شب براي رسيدگي به درخواست استيناف فوتباليستي که قبلاً به دليل استفاده از ماده ممنوعه افدرين به مدت 4 سال محروم شده بود، براي سومين بار تشکيل جلسه داد و با رسيدگي کامل به مستندات ارائه شده از سوي بازيکن و لايحه تنظيم شده از سوي وي اشکالات اعلام شده به روند نمونه گيري را مؤثر تشخيص داده و نمونه اخذ شده را فاقد ويژگيهاي لازم از حيث استانداردهاي اعلام شده از سوي فيفا و وادا تشخيص داد.

با تکذيب خبر درگيري؛ مهدوي کيا: با کريمي دوستي ديرينه اي دارم
کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين با قاطعيت هرگونه درگيري با علي کريمي را در حاشيه ديدار تيمش با مس کرمان تکذيب کرد و اخبار اخير را فقط در حد شايعه دانست.
مهدوي کيا در اين خصوص گفت: طي چند روز اخير روزنامه ها و مطبوعات تا حدي بر روي مسأله درگيري من با علي کريمي تمرکز کرده اند که بسيار تاسف برانگيز بوده است.بعد از ديدار مقابل مس تنها در رختکن در خصوص مسائل فني بحث کرديم و اصلا درگيري نبود. با علي کريمي دوستي ديرينه اي دارم که دامن زدن به اين مسائل هيچ تاثيري در دوستي هاي ما نخواهد داشت.

برنامه مسابقات هفته بيست و دوم ليگ دسته اول
برنامه هفته بيست و دوم مسابقات ليگ دسته اول باشگاههاي کشور از سوي کميته مسابقات اعلام شد:

سه شنبه 4 خرداد- ساعت 30 : 16

شاهين اهواز- مس رفسنجان
شهرداري تبريز- شهرک صنعتي کاوه تهران
داماش لرستان- تربيت يزد
نفت آبادان- پيام خراسان
شموشک نوشهر- اتکا گلستان
ايرانجوان بوشهر- سپاهان اصفهان
شهرداري بندرعباس- پيام مخابرات فارس
نفت تهران- آلومينيوم هرمزگان
مهرکام پارس تهران- کوثر لرستان
برق شيراز- نساجي مازندران
فولاد نوين اهواز- پتروشيمي تبريز
شيرين فراز کرمانشاه- گل گهر سيرجان
شن سا اراک- مس سرچشمه
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید