نمایش پست تنها
قدیمی 05-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دنيزلي پيشنهاد هفت ميليون دلاري استيل آذين را رد کرد
سرمربي تيم فوتبال بشيکتاش ترکيه پيشنهاد هفت ميليون دلاري مسؤولان باشگاه استيل آذين تهران را براي قبول مسؤوليت اين تيم نپذيرفت.
به نقل از مهر، سايت خبري «فرم» در اين خصوص با اشاره به پيشنهاد هفت ميليون دلاري مسؤولان باشگاه استيل آذين به مصطفي دنيزلي در خبري آورده است: مصطفي دنيزلي يک رقم نجومي را که از سوي باشگاه استيل آذين ايران به وي پيشنهاد شده بود را نپذيرفت. اين رقم چيزي در حدود 2/5 برابر مبلغي است که دنيزلي از باشگاه ترکيه اي بشيکتاش دريافت مي کند.
رسانه هاي ديگر ترکيه همچون روزنامه مليت، سايت هاي خبري اچ تي اسپورت، ماراتن و ... نيز خبر پيشنهاد هفت ميليون دلاري باشگاه استيل آذين به مصطفي دنيزلي را منتشر کرده اند.

دانشجو: قرار نيست واعظ از استقلال خداحافظي کند
خسرو دانشجو رييس هيات مديره استقلال در گفتگو با فارس در مورد شايعه خداحافظي واعظ آشتياني از مديرعاملي باشگاه استقلال در عربستان عنوان کرد: خداحافظي انجام نشده و قرار نيست ايشان از استقلال خداحافظي کند.

کاسترو: شايسته حضور در فينال ليگ قهرمانان هستيم
مهاجم ذوب آهن اصفهان تيمش را شايسته حضور در ديدار پاياني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا دانست.
ايگور کاسترو در خصوص برتري يک بر صفر برابر مس کرمان عنوان کرد: بازي سنگيني را پشت سر گذاشتيم و 10 نفره شدن مس در روند بازي تاثير زيادي داشت. به خوبي تيم حريف را آناليز کرده بوديم و از اين که توانستم براي ذوب آهن گلزني کنم بسيار خوشحال هستم.
وي در پاسخ به اين سؤال که بازي برابر تيم هاي عربي سخت تر است يا شرق آسيا، خاطرنشان کرد: تيم هاي شرق آسيا با برنامه و سرعتي تر هستند اما نمي توان در اين زمينه تيم ها را با هم مقايسه کرد. با اين حال احساس مي کنم تيم هاي شرق آسيا از قدرت بيشتري نسبت به تيم هاي عربي برخوردار هستند.
کاسترو گفت: آرزو دارم در فينال ليگ قهرمانان همراه ذوب آهن حضور داشته باشم. دوست دارم علاوه بر موفقيت در ليگ ايران عنوان قهرماني مسابقات آسيايي را نيز کسب کنم.

خلعتبري: شايد ديگر نتوانم ذوب آهن را همراهي کنم
مهاجم ذوب آهن درباره ديدار مقابل مس کرمان در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بازي در ليگ قهرمانان با يک تيم ايراني سخت بود و دوست داشتيم در اين مرحله با نماينده اي از کشور ديگري بازي مي کرديم. به هر حال در اين ديدار پيروز و موفق به صعود به مرحله بعد شديم.
محمدرضا خلعتبري همچنين درباره شايعه حضورش در فصل بعد در پرسپوليس عنوان کرد: شايد در فصل بعد در ذوب آهن حضور نداشته باشم و نتوانم اين تيم را همراهي کنم. شايد اين تيم را در پايان فصل ترک کنم اگر چه هنوز هيچ چيز مشخص نيست.

درخشان: براي ماندن در پيکان شرط دارم
حميد درخشان سرمربي پيکان گفت: اگر قرار باشد فصل بعد در کنار پيکان باشم شروط مهمي دارم. درخشان با بيان اين مطلب افزود: تيم ما به خاطر مسائل مادي نتوانست از ابتداي فصل بازيکنان خارجي خوبي را جذب کند. من به عنوان سرمربي تيم چند خواسته دارم که اگر خواسته هايم برآورده شد به طور حتم در پيکان مي مانم در غير اينصورت تصميم ديگري مي گيرم.

بادامکي: اگر آن تکه هاي بتن به سر کسي مي خورد، زنده نمي ماند
هافبک پرسپوليس درخصوص بازي رفت جام حذفي گفت: اگر پنالتي خليلي خراب نمي شد حالا با خيال راحت به بازي برگشت فکر مي کرديم اما همين که توانستيم در اين ديدار پيروز شويم، به جشن قهرماني فکر مي کنيم.آنها به علت انگيزه بسياري که داشتند خيلي دونده کار کردند اما خدا را شکر با بازي عاقلانه توانستيم آنها را مغلوب کنيم.
حسين بادامکي همچنين در خصوص اتفاقات بازي گسترش فولاد و پرسپوليس اذعان داشت: از اتفاقاتي که در اين بازي افتاد بسيار متعجب شدم. چنين کارهايي را حتي تيم تراکتورسازي در قبال ما انجام نداد و در اين ديدار خيلي از سوي تماشاگران تبريزي اذيت شديم. نمي دانيم آن سنگها را چطور به ورزشگاه آورده بودند و فقط به سمت ما تکه هاي بتني پرتاب مي کردند. حتم بدانيد اگر آن تکه هاي بتن به سر کسي اصابت مي کرد زنده نمي ماند.

محمد: برخوردم با کمک داور عمدي نبود
مدافع پرسپوليس گفت: نمي دانم چه اتفاقي افتاد اما برخوردم با کمک داور بازي عمدي نبود.
عليرضا محمد درباره بي احترامي هايي که به علي دايي شد، گفت: فقط بايد اين را بگويم که امثال دايي اسطوره هاي ما هستند و بي احترامي به آنها بي احترامي به فوتبال است. اميدوارم ديگر شاهد چنين اتفاقاتي نباشيم.

قدرداني ستاد منشور اخلاقي از اکبرپور
ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران از حرکت سياوش اکبرپور پس از گلزني به الشباب عربستان قدرداني و اين حرکت را بسيار ارزشمند توصيف کرد. اکبرپور که گل اول استقلال را در اين مسابقه به ثمر رساند پس از گلزني بر زير پيراهن خود نام مبارک يا زهرا را حک کرده بود که آن را مقابل دوربين هاي تلويزيوني نشان داد.

در تعطيلات بين دو فصل انجام مي شود؛ تست دوپينگ از بازيکنان فوتبال
کميته پزشکي فدراسيون فوتبال در تعطيلات بين دو فصل از بازيکنان آزمايش دوپينگ خواهد گرفت.
احمد هاشميان؛ رئيس اين کميته دراين باره گفت: در هفته آخر ليگ برتر از بازيکنان تيم ها نمونه گيري خواهد شد. ضمن اينکه براي اولين مرتبه در ليگ برتر در تعطيلات بين دو فصل نيز از بازيکنان آزمايش دوپينگ مي گيريم.

کاظميان پنج هزار درهم جريمه شد
جواد کاظميان ستاره الامارات به دليل توهين به داورجريمه شد.
وي علاوه بر محروم شدن از سه بازي رسمي به پرداخت پنج هزار درهم ( 1360 دلار) جريمه شده است.

صفايي: سهام باشگاه پيام به صورت کامل به من واگذار شد
مالک باشگاه پيام از واگذاري سهام کامل اين باشگاه به خودش خبر داد.
محمود صفايي در گفتگو با فارس، در خصوص واگذاري سهام باشگاه پيام اظهار داشت: با تلاش محمود صلاحي استاندار خراسان رضوي و علي صلاحي مديرعامل باشگاه پيام سهام اين باشگاه به طور 100 درصد به من واگذار شد.
وي در مورد مباحث به وجود آمده با صلاحي، مديرعامل باشگاه خاطرنشان کرد: موضوع خاصي نبود و فقط يک سؤتفاهم کوچک بين من و صلاحي به وجود آمد که خوشبختانه برطرف شد.
مالک باشگاه پيام در مورد حضور خداداد عزيزي در باشگاه پيام عنوان کرد: تيم در اختيار داوود مهابادي است و هر تصميمي که وي اتخاذ کند اجرا خواهيم کرد. عزيزي خواستار حضور در ابومسلم است و صحبتي در خصوص فعاليت وي در پيام صورت نگرفته است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید