ISN - حبيب كاشانى سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: تا پايان جام حذفى مى مانم و پس از آن در مورد هيات مديره و وضعيت مديرعامل تصميم گيرى مى شود. وى پس از پايان ديدار تيم هاى فوتبال پرسپوليس و سپاهان گفت: قلعه نويى از بعضى از هواداران گله مند بود و به نظر من حق با وى بودزيرابايداحترامش حفظ مى شد. وى با تلاش بسيار توانست تيمش را قهرمان كند و به وى تبريك مى گويم.او ادامه داد: من قهرمانى سپاهان را به مردم اصفهان، مديريت، كادر فنى و بازيكنان سپاهان تبريك مى گويم و اعتقاد دارم اين موفقيت حاصل يك كار تيمى موفق بوده است. آنها در طول فصل ازفرصت هاى خود بهتر استفاده كرده و در نهايت قهرمان ليگ برترشدند.سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: تماشاگرانى كه به ورزشگاه نيامدند يك بازى بسيار زيبا را از دست دادند، ضمن اينكه از كسانى كه به ورزشگاه آمده بودند هم تشكر مى كنم.وى در ادامه در خصوص آخرين وضعيت هيئت مديره و مديريت باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: تا آخر جام حذفى هستم و پس از آن در خصوص اعضاى هيات مديره و مديرعامل باشگاه تصميم گيرى خواهد شد.كاشانى در پايان در مورد وضعيت على دايى در تيم پرسپوليس گفت: دايى با باشگاه قراردادى يك سال و نيمه دارد و قطعا فصل آينده هم در تيم مى ماندچون قرارداد دارد. چهارشنبه 29 ارديبهشت 1389