ISN - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فوتبال ايران همه چيزمان به همه چيزمان مى آيد و تنها حرف مى زنيم.درباره بازى برگشت تيم فوتبال پرسپوليس مقابل گسترش فولاد تبريز در فينال جام حذفى گفت: قطعا شرايط اين مسابقه با بازى رفت متفاوت خواهد بود. ما پس از بازى رفت نسبت به اين تيم شناخت بيشترى پيدا كرديم و در بازى برگشت، عملكرد بهترى خواهيم داشت. مطمئن هستم ما مقابل ۱۰۰هزار تماشاگر پرسپوليسى اين فينال را برگزار كرده و اميدوارم در پايان آن جشن قهرمانى را بگيريم. مى دانم كه مشكل خاصى در برگزارى بازى برگشت پيش نخواهد آمد و از اين حيث به هيچ وجه شبيه به بازى رفت در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز نخواهد بود.او در توضيح بيشتر شرايط بازى رفت ۲ تيم گفت: واقعا شرايط خوبى در تبريز نداشتيم. تعجب بيشتر من از آن است كه مسئولان آنجا پرتاب سنگ به سمت نيمكت تيم ما و كنار زمين مسابقه را تكذيب كردند. مگر مى شود پرتاب سنگ هايى به چنان بزرگى را تكذيب كرد؟ هيچ كجاى دنيا چنين نيست. مطمئن هستم اگر در هر جاى دنيا چنين شرايطى بود، بازى را قطع كرده و پس از آن درباره نتيجه اش حكم صادر مى كردند؛ اما متاسفانه با پرتاب سنگ ها و به وجود آمدن شرايط بسيار بد براى من و ديگر مربيان و بازيكنان، بازى كه تعطيل نشد هيچ، مسئولان هم اين اقدام را تكذيب كردند. متاسفانه در فوتبال ما همه چيزمان همين است و فقط حرف مى زنيم. اصلا دنبال جبران ضعف ها و كاستى ها نيستيم.دايى با تبريك به تيم سپاهان براى قهرمانى در ليگ برتر، تصريح كرد: تيم ما در آن مسابقه شايسته برد بود چرا كه فرصت هاى گلزنى زيادى را هم از دست داديم. ضمن اين كه داور مديريت لازم را بر بازى نداشت. او در اكثر صحنه ها به سود تيم سپاهان سوت زد. داور حتى نگذاشت ضربه ايستگاهى ما در دقيقه پايانى بازى زده شود و خيلى زود سوت پايان را به صدا در آورد. جالب است كه برخى مى گويند به دليل كم بودن فرصت و برگزارى مراسم جشن قهرمانى، بايد همه چيز سر وقت انجام مى شد اما سوال مى كنم اگر چنين است، پس چرا اصلا بازى كرديم؟ آيا اين مسابقه براى ما و تيم سپاهان مهم نبود؟سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس افزود: همه ديدند كه سپاهان با تمام قوا به مصاف ما آمده بود، پس حتما اين بازى برايشان اهميت داشت. من معتقدم قهرمانى ليگ امسال واقعا حق سپاهان بود چرا كه اين تيم در اواسط فصل امتيازات خوبى جمع كرد و حتى نگذاشت كار به ديدار پايانى بكشد. شنبه 1 خرداد 1389