ISN - صمد مرفاوى پس از مسابقه چهارشنبه شب مقابل پيكان با قرائت نامه اى از سرمربيگرى تيم استقلال كناره گيرى كرد اما اين استعفا هنوز توسط مدير باشگاه استقلال پذيرفته نشده است.در بخشى از نامه خداحافظى صمد مرفاوى از سرمربيگرى تيم استقلال، آمده است: خوشحالم كه مانند فصل گذشته استقلال در آسيا تحقير نشد و توانستيم به جمع ۱۶ تيم برتر قاره راه پيدا كنيم. درحالى كه فقط ۳ روز از تمديد قراردادم مى گذشت برخى به من حمله كردند با اين حال من مورد عنايت مديرعامل استقلال بودم اما بسيارى از تمديد قراردادم ناراحت بودند چون من به كسى باج نمى دهم و سلامت كار مى كنم. خوشحالم كه صمد مرفاوى هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراتور. اين القاب متعلق به خداوند است. من نمى خواهم ژنرال، سلطان و امپراتور باشم. در بخش ديگرى از نامه استعفاى مرفاوى آمده است: كارشناسانى در تلويزيون عليه من موضع گرفتند كه مشاور تيم هاى ديگر بودند. همه مى خواستند من را خراب كنند و چون با من مشكل داشتند عليه استقلال موضع مى گرفتند اما به عنوان يك خدمتگزار مى گويم كه ديگر سرمربى استقلال نيستم و استعفا مى دهم. با اين حال براى هر كسى كه بعد از من هدايت استقلال را به عهده مى گيرد آرزوى موفقيت مى كنم و چوب لاى چرخش نمى گذارم چون دلم با استقلال است. آنها با من مشكل داشتند اما كسانى كه من را اذيت كردند به خدا واگذار مى كنم و براى استقلال همواره آرزوى موفقيت دارم. شنبه 1 خرداد 1389