نمایش پست تنها
قدیمی 05-23-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ISN - على پروين سرمربى سابق تيم ملى و پرسپوليس در حاشيه افتتاحيه جام يونس شكورى گفت: من نگفته ام كه با پيشكسوتان ورزشى و هنر مثل دستمال كاغذى رفتار مى شود، بلكه منظورم اين بود كه رئيس جمهور بايد از اوضاع و احوال اين عزيزان با خبر باشد و به زندگى آنها رسيدگى شود.وى ادامه داد: من اگر حرفى مى زنم ، براى خودم نيست بلكه براى همه حرف مى زنم.خيلى از اين آدمهايى كه اينجا هستند، كسى آنها را نمى شناسد و نمى داند كه آنها در چه شرايطى زندگى مى كنند. در خارج از ايران به پيشكسوتان احترام مى گذارند و از آنها استفاده مى كنند اما پيشكسوتان ما در ايران خانه نشين هستند. بايد به آنها احترام گذاشت و شان آنها را حفظ كرد.او كه با حسين هدايتى خيلى دوستانه و صميمانه كنار هم بودند و بازى را نگاه مى كردند، در مورد احتمال بازگشتش به استيل آذين گفت: من و حسين هدايتى دوستان قديمى هستيم و هميشه با هم رابطه خوبى داشته و داريم. هر كمكى هم از دستم برآيد به هدايتى مى كنم چون در عالم رفاقت اين حرفها معنى ندارد. على پروين در مورد احتمال قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: مطمئن باشيد پرسپوليس قهرمان مى شود. در تبريز بازى را يك بر صفر برده اند و در آزادى مشكلى براى قهرمانى ندارد. پيشاپيش به على دايى و پرسپوليسى ها تبريك مى گويم. يكشنبه 2 خرداد 1389