05-23-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استيل آذين بنفش مي شود
استيل آذيني ها در فصلي که هنوز آغاز نشده با مدل تيم فيورنتينا با لباس بنفش در ميدان حاضر خواهند شد.
استيل آذين که در ابتداي تشکيل همواره قصد داشته خود را به عنوان تيم دوم پرسپوليس معرفي کند اکنون با مديريت جديدش به دنبال ايجاد هويت مستقل است.
اين باشگاه خصوصي که به گفته مديرعاملش تا روز سه شنبه با 9 بازيکن بزرگ ايران قرارداد امضا خواهد کرد، در فصل جديد براي کاهش حساسيتها پيراهن قرمز را از تن خارج کرده و بنفش به تن خواهد کرد، رنگي که در ليگ ايران تيم ديگري آن را به تن نمي کند.
توافق پنهاني استيل آذين با اکبرپور، کاظمي، مبعلي و مازيار زارع
استيل آذين مذاکراتي با برخي ستاره هاي فوتبال ايران داشته که به عقد قرارداد داخلي با دو بازيکن شاخص و توافقهاي پنهاني با چند بازيکن ديگر منجر شده است که طي روزهاي آينده قرارداد داخلي اين نفرات نيز امضا مي شود.
به نقل از سايت گل، حسين کاظمي و سياوش اکبرپور که در فهرست خريد استيل آذين قرار گرفته اند پس از تماسهايي که علي کريمي با اين دو بازيکن برقرار کرد راهي باشگاه استيل آذين شده و در حضور حسين هدايتي و مصطفي آجرلو قرارداد داخلي را امضا کرده اند و قرار است بخشي از مبالغ قراردادهايشان را طي روزهاي آينده دريافت کنند.
همچنين حسين هدايتي با مدير برنامه هاي ايمان مبعلي و مازيار زارع نيز به توافقهايي دست يافته و احتمالا اين دو لژيونر ايراني حاضر در ليگ امارات نيز قرارداد داخلي امضا مي کنند.
ميلاد زنيدپور، آرش برهاني، جواد کاظميان، مهرزاد معدنچي، ابراهيم توره، جان واريو، عماد رضا و ادينهو نيز از جمله نفراتي هستند که در فهرست خريد باشگاه استيل آذين قرار گرفته اند و احتمالا طي روزهاي آينده با برخي از اين نفرات قرارداد داخلي منعقد شود.
البته باشگاه استيل آذين نسبت به عقد قرارداد با عمادرضا، توره و جان واريو ترديدهايي دارد؛ زيرا با وجود مذاکرات انجام شده احتمال مي رود با توجه به اينکه اين نفرات هم جزء سهميه ليگ برتري و هم جزء سهميه بازيکنان خارجي محسوب مي شوند از جذب برخي از آنها صرف نظر کرده و در نهايت فقط يک نفر از آنها را به خدمت بگيرند.
وحيد طالب لو و ميثاق معمارزاده نيز از جمله نفراتي هستند که مدنظر باشگاه استيل آذين قرار دارند و مذاکراتي با اين دو دروازه بان انجام شده است، اما احتمال دارد با لغو ممنوعيت جذب دروازه بان خارجي عقد قرارداد نهايي با اين دو نيز منتفي شود.
ابراهيم زاده: مي خواهم به ذوب آهن فکر کنم
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با بيان اينکه به پيشنهاد باشگاه مس پاسخ منفي داده اولويت خود را ادامه همکاري با ذوب آهن اعلام کرد.
منصور ابراهيم زاده در گفتگو با فارس درباره آخرين شرايط ذوب آهن و شايعه حضورش در سپاهان اظهار داشت: حضورم در سپاهان کاملاً شايعه است، چون نه کسي در اين زمينه به من پيشنهاد داده و نه اينکه خودم به اين موضوع فکر کرده ام. شنيده ها حاکي است امير قلعه نويي با سپاهان به توافق رسيده و اين مربي براي فصل آينده نيز هدايت سپاهان را بر عهده خواهد داشت.
وي درباره پيشنهاد مس کرمان گفت: از اين تيم پيشنهاد داشتم، اما به دليل قولي که به مسؤولان ذوب آهن داده بودم، به مس پاسخ منفي دادم و از آنها عذرخواهي کردم.
ابراهيم زاده در مورد شايعه جدايي محمدرضا خلعتبري عنوان کرد: اگر خلعتبري بخواهد بماند شرايطش به وضعيت باشگاه برمي گردد. مصاحبه هاي خلعتبري گواهي مي دهد او قصد دارد ذوب آهن را ترک کند و با توجه به اينکه وي بازيکن آزاد است مي تواند آزادانه تصميم گيري کند.
وي در مورد شايعه حضور حسن اشجاري در الوحده امارات گفت: اشجاري يک سال ديگر با ذوب آهن قرارداد دارد و اگر مي خواهد از تيم جدا شود بايد رضايت باشگاه را جلب کند.
وي افزود: من به عنوان سرمربي تيم علاقه ندارم بازيکني را به اجبار حفظ کنم، بنابراين هر مهره اي که نخواهد با جان و دل براي ذوب آهن بازي کند مي تواند برود. اگر اشجاري هم مانند خلعتبري علاقه اي به ماندن نداشته باشد، براي رفتنش به او کمک خواهيم کرد.
شکايت مالک پيام از سخنگوي سابق باشگاه
سخنگوي جديد باشگاه پيام گفت: صفايي به علت حرکات غيراخلاقي حکم آبادي در زمان حضور در باشگاه پيام از وي به دادگاه شکايت کرد.
احمدرضا جهان پناه در گفتگو با فارس، در خصوص مخالفت استاندار خراسان با استعفاي مديرعامل باشگاه پيام اظهار داشت: صفايي مالک باشگاه اعلام کرده به علت اينکه باشگاه پيام خصوصي است خود وي نيز در مورد مسائل اين باشگاه تصميم گيري مي کند. وي در مورد عزل و نصبهاي مديران باشگاه پيام خاطرنشان کرد: متأسفانه مسعود حکم آبادي، سخنگوي سابق باشگاه برخوردهاي ناشايستي انجام مي داد. وي چندين بار عليه خداداد عزيزي مصاحبه کرد، در حالي که به او يادآوري مي کردم در حدي نيست که بخواهد در مورد خداداد صحبت کند.
جهان پناه با اشاره به اخراج حکم آبادي افزود: نمي دانم چرا افراد پس از برکناري، تازه صحبتهايشان يادشان مي آيد؟ تا زماني که حکم آبادي در باشگاه فعاليت داشت همه چيز خوب بود، اما معلوم نيست چه اتفاقي افتاد که به يک باره همه چيز تغيير پيدا کرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|