ISN - على دايى سرمربى پرسپوليس گفت: خوشحالم كه به دنبال فصلى پر فراز و نشيب توانستيم در جام حذفى ايران به قهرمانى برسيم.وى پس از قهرمانى اين تيم در رقابت هاى جام حذفى باشگاه هاى ايران گفت: من هم با خوشحالى هواداران پرسپوليس شاد مى شوم .خدا را شكر كه به دنبال فصلى پر فراز و نشيب توانستيم در جام حذفى به قهرمانى برسيم. از تمامى بازيكنان، كادر مديريت، تداركات و هوادارانى كه همواره پشتيبان ما بودند تشكر مى كنيم. همچنين بايد از كادر فنى پيشين پرسپوليس كه اين تيم را ساخته و پرداخته كردند، تشكر كنم. او درباره بازى هم گفت: ما در اين مسابقه مستحق پيروزى بوديم. شايد بايد گل هاى بيشترى را به ثمر مى رسانديم. خدا را شكر كه اين اتفاق هم افتاد، من همواره به حريفان احترام مى گذارم و هيچ حريفى را دست كم نمى گيرم. ما در تبريز بازى سختى را پشت سر گذاشتيم و مى دانستيم كه در تهران بازى بسيار راحت ترى را داريم. به نظر من ما كارمان را در تبريز تمام كرديم. دايى ادامه داد: بازيكنان در اين بازى به ويژه در نيمه نخست بسيار خوب كار كردند. اخراج دروازه بان آن ها باعث شد تا ما بى تفاوت شويم و فكر كنيم از هر كجا مى توانيم دروازه آن ها را باز كنيم. پس از اخراج دروازه بان آن ها بازى را رها كرديم. سرمربى سال هاى پيش تيم ملى فوتبال ايران در بخش ديگرى از صحبت هايش گفت: به فولاد گستر به خاطرحضورشان در اين مرحله تبريك مى گويم. اين تيم هرگز تيم كوچكى نبود. آن ها توانسته بودند تراكتورسازى و ذوب آهن را نيز از اين رقابت ها حذف كنند. دايى درباره برنامه هايش براى فصل آينده گفت: به نظر من ما استارت مان را براى قهرمانى آسيا زديم. بايد تيم را طورى ببنديم كه در آسيا حرفى براى گفتن داشته باشيم. هدف من در سال جارى، قهرمانى در جام حذفى بود. سال آينده قصد دارم با هدف قهرمانى در ۳ جام به ميدان برويم. دايى درباره ادامه كارش با حبيب كاشانى هم گفت: من با كاشانى به پرسپوليس آمدم. همواره به او احترام مى گذارم چرا كه بزرگ تر من است. همچنين به عشق هواداران اينجا آمدم. مديريت كاشانى باعث شد تا در پرسپوليس كار راحتى داشته باشم و تنها به مسايل فنى فكر كنم. پرسپوليس تيمى بزرگ و پرحاشيه است اما با مديريت كاشانى اين تيم به باشگاهى آرام و بدون حاشيه تبديل شد و من توانستم راحت كار خودم را انجام بدهم. دايى گفت: هواداران پرسپوليس به من لطف دارند. حتى مواقعى كه خواسته يا ناخواسته از اين تيم دور بودم و در جاى ديگرى كار مى كردم. مطمئنا دل هواداران پرسپوليس پيش اين تيم بوده است و نه افراد خاصى. من هم همواره به فكر پرسپوليس بودم اما به خاطر فوتبال حرفه اى در جاى ديگرى مشغول بودم. در صبا و سايپا هم تمام تلاشم را براى آن ها كردم. اكنون با تمام توان در خدمت پرسپوليس هستم. قول نمى دهيم اما مطمئنم با هدف قهرمانى در آسيا به ميدان مى رويم. از همين فردا با يارگيرى مناسب نقاط ضعف مان را برطرف مى كنيم. همچنين دايى در ادامه درباره جوابى كه قراربود به قطبى بدهد گفت:من از اين به بعد به هيچ كس اجازه نمى دهم كه درباره من اظهارنظر كند و پشت سر من حرف بزند. قطبى كه در دوران جنگ چندين سال از كشور دور بوده و من را نمى شناسد نمى تواند اينگونه راجع به من صحبت كند. دايى در آخر نيز در مورد مصاحبه اى كه گفته بود اگر كاشانى از پرسپوليس برود من هم مى روم گفت: من به كاشانى علاقه زيادى دارم او محيط خوبى را براى من در پرسپوليس ايجاد كرده و من افتخار مى كنم در كنار ايشان كار مى كنم. سه شنبه 4 خرداد 1389