ISN - كريم باقرى كاپيتان پرسپوليس گفت: اميدوارم بتوانم يك هدف كه تاكنون در فوتبال به آن نرسيده ام را با قهرمانى پرسپوليس در آسيا تجربه كنم.وى بعد از قهرمانى پرسپوليس در جام حذفى گفت: خوشحالم كه يك بار ديگر با تيم پرسپوليس توانستم جام قهرمانى را بالاى سر ببرم تا شرمنده هوادارانمان نشوم. او گفت: در نيمه دوم با تشخيص على دايى به زمين آمدم و مشكلى براى بازى كردن نداشتم. من يك هدف در زندگى ورزشى ام دارم كه به آن نرسيدم اما اميدوارم سال آينده با قهرمانى پرسپوليس در آسيا اين هدف نيز محقق شود. از زمانى كه قراردادم را با پرسپوليس تمديد كردم به فكر قهرمانى در جام حذفى و رفتن به ليگ قهرمانان آسيا بودم. خوشبختانه امروز اين خواسته عملى شد. كاپيتان پرسپوليس تأكيد كرد: به دايى تبريك مى گويم و اميدوارم فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا با اين همه هوادار قهرمان شويم. وى درباره شرايط حريف تبريزى گفت: گسترش فولاد بازى خوبى انجام داد و من به آنها تبريك مى گويم كه تا اين مرحله پيش آمدند اما ما مستحق پيروزى بوديم. سه شنبه 4 خرداد 1389