نمایش پست تنها
قدیمی 05-26-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ISN - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئن باشيد پرسپوليس قدرتمندترى را براى فصل آينده خواهيم ساخت كه از روز اول درست كار كرده و با برنامه باشد.دايى با تشكر از بازيكنان پرسپوليس به خاطر تلاش شان مقابل تيم گسترش فولاد تبريز تصريح كرد: درست است كه پرسپوليس را براى فصل آينده تا حد امكان تقويت خواهيم كرد اما من در بازى هاى اين فصل و نيز اين مسابقه دستم چندان هم خالى نبود. تيم ما بازيكنان خوبى دارد اما به هر حال تعداد نفرات مصدوم در بازى هاى اخير زياد بود و اين اواخر ما نمى توانستيم از همه بازيكنانمان در بازى هاى مختلف استفاده كنيم. برخى از مهره هاى كليدى ما براى يك مسابقه نبودند و اين روى عملكرد پرسپوليس تاثيرگذار بود. دايى درباره تغييراتى كه در پرسپوليس خواهد داد گفت: سعى مى كنم تغييرات زيادى را در تركيب بازيكنان ندهم اما به هر حال چاره اى نداريم و بايد تيم بهترى شويم. من تلاش مى كنم از نيروهاى جوان بيشترى در پرسپوليس استفاده كنم. بالاخره ما بيشتر از ۶ بازيكن ليگ برترى نمى توانيم بگيريم و همين مشخص مى كند كه تغييرات هم بسيار زياد نخواهد بود.دايى با انتقاد از مصاحبه هاى غيرواقعى كه از او در برخى از رسانه ها منتشر مى شود، گفت: بنده غير از كنفرانس مطبوعاتى پس از بازى هاى پرسپوليس و مصاحبه در كنار زمين تمرين در هيچ جاى ديگرى با هيچ رسانه اى مصاحبه نكردم. اما متاسفانه مصاحبه هاى خيالى در بعضى از رسانه ها منتشر مى شود. من بعضى وقت ها روزنامه هاى ورزشى را باز مى كنم ببينم امروز چه مصاحبه هايى انجام داده ام و چه چيزى گفته ام. خودم با هول و هراس آنها را نگاه مى كنم تا ببينم در جملاتى كه از من به چاپ رسيده به كسى توهين و بى احترامى نكرده باشم. چهارشنبه 5 خرداد 1389