isn - مدير عامل سابق باشگاه استقلال گفت: كاشانى اعلام كرد كه سعيدلو ۵۰ درصد اين بودجه را در ۱۲ ماه به پرسپوليس پرداخت مى كند، در حالى كه ايشان براى استقلال تنها ۴۰ درصد اين بودجه را تقبل مى كردند.وى در مورد قضيه استعفاى خود گفت: نه فقط من كه تمام اعضاى هيأت مديره با ميل خود استعفا دادند. هيچ هماهنگى يا فشارى براى اين كار وجود نداشت و اعضاى هيأت مديره وقتى احساس كردند ديگر نمى توانند مفيد فايده باشند كنار كشيدند.او تأكيد كرد: سعيدلو اعلام كردند كه سازمان نمى تواند به استقلال كمك مالى كند و خود اعضاى هيأت مديره بايد به دنبال جذب درآمدها باشند كه اين اتفاق سبب شد تا تكليف مشخص شود.وى اعلام كرد: بودجه پيشنهادى استقلال و پرسپوليس هر ۲ براى فصل جديد مبلغ ۱۰ ميليارد تومان بود. كاشانى اعلام كرد كه سعيدلو ۵۰ درصد اين بودجه را در ۱۲ ماه به پرسپوليس پرداخت مى كند، در حالى كه ايشان براى استقلال تنها ۴۰ درصد اين بودجه را تقبل مى كردند و اصلا هم معلوم نبود اين پول كى پرداخت شود!واعظى تأكيد كرد: خودم به استقلال آمدم و خودم هم رفتم. من وقتى به اينجا آمدم با خودم عهد كردم كه اگر احساس كردم نمى توانم براى استقلال مفيد باشم كنار بكشم كه در جلسه هيأت مديره به اين نتيجه رسيدم در نتيجه محترمانه استعفادادم و بيرون آمدم اما بايد بگويم كه استقلال را با افتخار ترك مى كنم. من در ۲ فصلى كه حضور داشتم براى استقلال يك قهرمانى و يك مقام سومى كسب كردم كه سابقه نداشته تيمى كه قهرمان مى شود فصل بعد به مقام سومى برسد. افتخارى بود كه در خدمت هواداران فهيم اين تيم حضور داشتم و اميدوارم نفرات بعدى سربلند و موفق باشند.واعظى در پايان تأكيد كرد: خوشحالم كه استقلال را «سيزدهم» و يا در حال سقوط تحويل ندادم. اگر سازمان حمايت مى كرد بهترين بازيكنان را جذب مى كردم كما اينكه ۳ بازيكن بسيار بااخلاق و شايسته را جذب كردم و راضى هستم. اميدوارم استقلال در ادامه بازار نقل و انتقالات بتواند موفق باشد اما هشدار مى دهم كه بدون بودجه هيچ كارى صورت نمى گيرد. استقلال و پرسپوليس بايد در اين فصل نقل و انتقالات در جيبشان پول باشد كه نفر جذب كنند. چهارشنبه 12 خرداد 1389