ميلاد ميداودي قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
ميلاد ميداودي صبح امروز در باشگاه استقلال تهران حضور پيدا كرد و پس از مذاكرات نهايي با مسئولان اين باشگاه با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
ميداودي پيش از اين چند جلسه با اميدوار رضايي تنها عضو هيات مديره باشگاه استقلال داشته است.
وي به زودي قرارداد داخلي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند.
منبع خبر: www.farsnews.com
آخرین صحبتهای میلاد میداوودی :
داستان استقلاليشدن ميداوودي تمام شد؟
از اين بابت خرسندم كه توانستم به عضويت تيمي درآيم كه هواداران ميليوني دارد و اين اتفاق بزرگ و حتي ميتوانم بگويم بهترين و بزرگترين اتفاق زندگي ورزشيام بود.
پيش از ثبت قرارداد حرف و حديثهاي زيادي به گوش ميرسيد، حتي شنيده ميشد كه حضورت در استقلال كنسل شد؟
نه اين طور نبود. خودم هم وقتي اين شايعات را ميشنيدم تعجب ميكردم، چون چند هفته پيش به استقلال تعهد اخلاقي داده بودم. پيشنهادات زيادي داشتم كه به جز استقلال سپاهان و فولاد خوزستان جدي و با اصرار زيادي به دنبال عقد قرارداد بودند حتي پيشنهادهاي ماليشان سنگين بود ولي همه آنها را رد كردم و به استقلال آمدم.
اين قرارداد چند ساله است؟
قرارداد دو ساله است.
بدون هيچ شرطي؟
بدون هيچ شرطي، براي استقلال شرط ندارم، وقتي با حاجآقا فتحالهزاده صحبت كردم براي عقد قرارداد مصممتر شدم. او صداقت دارد و كارنامه پرافتخاري كه در دوران مديريتش دارد بر همگان آشكار است و حتم دارم به حرفهايي كه ميزند عمل ميكند.
ميداوودي ميتواند در استقلال هم روزهاي خوب فوتبالياش را تكرار كند؟
حتما اين طور است و ميخواهم سريعتر از هر زمان ديگري پيشرفت كند، بايد با استقلال به افتخارات زيادي برسم، دوست دارم با اين تيم قهرمان ايران و آسيا شوم و به اعتماد مسئولان و مربيان استقلال در حق خودم پاسخ دهم.
پيش از تو اكبرپور و عنايتي از مهاجمان استقلال بودند كه محبوبيت زيادي داشتند؟
من هم براي اين بازيكنان احترام قائل هستم و از آنها به عنوان بهترين فوتباليستهاي ايران نام ميبرم، اميدوارم جاي خاليشان را پر كنم و رضايت تماشاگران استقلال را كسب ميكنم.
منبع مصاحبه : www.fcesteghlal.i
|