07-10-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هشتپای پیشگو و دوستانش
پل اولین موجودی نیست که دارای قابلیتهای ماوراء طبیعی است.
استفاده از حیوانات برای پیشگویی اتفاقات آینده سابقه طولانی در تاریخ دارد. برای مثال "جگربینی" یکی از کارهایی است که در دوران باستان توسط بابلیها، یونانیها و رومیها انجام میشده است.
جگربینی شکلی از پیشگویی در دوران باستان بود که با بررسی شکل اعضای درونی مانند قلب و جگر حیوانات اتفاقات آینده را پیشبینی میکردند.
برای مثال بعضی از نشانهها در این اندام نشان دهنده به وجود آمده فاجعههای طبیعی یا غیر طبیعی در آینده بود.
اعتقاد به توانایی حیوانات در پیشگویی آینده از این واقعیت سرچشمه میگیرد که بعضی از حیوانات میتوانند تغییراتی را حس کنند که انسان قادر به شناسایی آنها نیست.
این اعتقاد در بین بسیاری از مردم وجود دارد که بعضی از حیوانات مانند مارها میتوانند حوادث طبیعی مانند زمینلرزهها یا سونامیها را پیشبینی کنند. نظریههایی وجود دارد که نشان میدهد حیوانات میتوانند لرزشهای زمین یا تغییرات آب و هوایی را احساس کنند.
برای مثال قرنهاست که این اعتقاد وجود دارد که دراز کشیدن گاوها نشانه بارش باران است.
در بین آمریکاییها حتی این اعتقاد وجود دارد که موش خرماها در پیشبینی آب و هوا از دیگر حیوانات ماهرتر هستند.
نتایج یک تحقیق در سال 2004 هم نشان داد که سگها میتوانند پیشبینی کنند که چه زمانی یک کودک دچار حملات صرع خواهد شد. از بین 60 سگی که روی آنها تحقیق شد، 15 درصد آنها قادر بودند به طور مداوم پیشبینی کنند که چه زمانی به بیمار حمله صرع دست خواهد داد.
اگرچه بعضی از حیوانات قابلیتهای پیشبینی ماورای آنچه معمولا ما از حیوانات انتظار داریم از خود نشان میدهند.
برای مثال گربهای به نام اسکار امسال تیتر خبری بسیاری از روزنامههای و خبرگزاریها شد. این حیوان میتواند زمان مرگ افرادی را که در مرکز پرستاری و توانبخشی استریت هاوس در رد ایسلند نگهداری میشوند را پیشبینی کند.
این گربه با حلقه زدن در کنار بیماران، اعلام میکند که فرد مورد نظر تا چند ساعت آینده خواهد مرد. این گربه تا کنون به درستی 50 مرگ را پیشبینی کرده و با این قابلیت شگفتانگیز، بسیاری را متعجب کرده است.
البته چند سگ هم دارای این توانایی ماوراء طبیعی بودند. اسکامپ سگی که در یک مرکز نگهداری سالمندان در اوهایو زندگی میکرد و بودی که در هونولولوی آمریکا بود نیز توجه خاصی به افراد در حال مرگ داشتند.
از دیگر رقبای پل میتوان به یک سگ شگفتانگیز به نام جیم اشاره کرد.
در دهه 1930 جیم دارای توانایی شگفتانگیزی در درک دستورات بود و حتی میتوانست دستوراتی را به زبانهای بیگانه، به کد مورس و حتی به صورت خلاصه را بفهمد.
یک سگ نیز اعلام شده بود دارای قابلیتهای شگفتانگیزی است به طوری که توانسته بود قهرمان هفت دوره دربیهای کنتاکی از سری مسابقات بیسبال جهانی و حتی جنسیت نوزادان متولد نشده را پیشگویی کند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|