07-16-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بالاخره آثار بلندمدت فاجعه خلیج مکزیک آشکار شد
اولین نشانههای تغییر چرخه غذایی موجوداتی که در محدوده آلوده به لکه نفتی زندگی میکند، پدیدار شد. اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند، شاید برای همیشه اکوسیستم و زندگی موجودات منطقه به کلی تغییرکند
به نظر میرسد مسئله فاجعه نفتی خلیج مکزیک و تبعات زیست محیطی آن دیگر از گمانهزنی و نگرانی گذشته است و بالاخره آثار درازمدت این فاجعه دارند نمایان میشوند.
بر اساس گزارشی که اسوشیتدپرس منتشر کرده، آزاد شدن نفت خام در خلیج مکزیک باعث مرگ یا آلودگی بسیاری از موجودات دریایی شده و از این طریق چرخه غذایی موجودات دریایی را به هم زده است.
محققین مرگ تعداد بیشماری پیروسوم را در نزدیکی لکه نفتی گزارش دادهاند. پیروسومها موجودات ژلهای خیار مانندی هستند که غذای اصلی لاکپشتهای در خطر انقراض دریا را تشکیل میدادند. همچنین در طول خط ساحلی، درون صدف خرچنگهای دریایی مرده، قطرات نفت دیده میشود. این موجودات بخش عمدهای از غذای ماهیان، لاکپشتها و پرندههای دریایی هستند.
از طرف دیگر، موجودات بسیار ریزی که در خط پایه چرخههای غذایی قرار میگیرند و میتوانند از نفت و گاز تغذیه کنند روز به روز در حال افزایش هستند. این روند در بلندمدت میتواند تغییرات عظیمی را در چرخه زندگی دریایی و حتی صنعت ماهیگیری به همراه داشته باشد.
منبع: خبرآنلاين
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|