07-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
IBM و گوگل، بهترين عرضهکنندگان خدمات مبتني بر وب
نتايج حاصل از بررسي شرکت Evans Data که طي هفته جاري منتشر شد نشان داد که IBM و گوگل در راس شرکتهاي ارايه دهنده خدمات مبتني بر وب(Cloud Computing) قرار دارند.
اين شرکت در 'بررسي توسعه خدمات اينترنتي 2010' که سالانه دو بار انجام ميشود، بيش از 400 شرکت توسعهدهنده نرمافزاري را مورد مطالعه قرار داد و در پايان دريافت که بيش از 40 درصد آنها گوگل را بهترين مرکز عرضهکننده خدمات عمومي مبتني بر وب ميدانند. همچنين، 30 درصد اين شرکتها اعلام کردند که IBM برترين شرکت دنيا در زمينه عرضه خدمات خصوصي مبتني بر وب است.
شرکت گوگل در زمينه راهاندازي خدمات، زيرساختها و مديريت ابزار در حوزه خدمات عمومي اينترنتي بهترين شرکت دنيا شناخته ميشود و در کنار آن IBM عنوان برترين شرکت در حوزه خدمات خصوصي مبتني بر وب را از آن خود کرده است.
'جنل گاروين'(Janel Garvin) مديرعامل شرکت Evans Data طي بيانيهاي توضيح داد: «بيشترين مراکز توسعه دهنده نرمافزاري خود را در شرايطي ترکيبي ميبينند و فعاليتهاي آتي خود براي حرکت به جلو را در حوزه نرمافزارها و خدمات مبتني بر وب تعريف کردهاند. اين دو شرکت در زمينه خدمات عمومي و خصوصي مبتني بر وب بهترين عنوان را به دست آوردهاند و ديگر شرکتها با اختلاف زياد از آنها قرار دارند».
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|