07-26-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پاس 1- مس صفر؛صمد با باخت آغاز كرد
سايت گل-دو تيم در پايان نيمه اول به تساوي بدون گل رضايت دادند، اما در نيمه دوم و در دقيقه 63 حملات پاسيها به ثمر نشست و اين تيم موفق شد توسط فرهاد خيرخواه دروازه حريف خود را باز كند
گل: خيرخواه(62) براي پاس
ورزشگاه شهداي قدس، تماشاگر 500 نفر!
داور: محسن تركي
اخطار: حيدري، يادگاريان(پاس)
پاس: سامان صفا، نادر احمدي، همت عابدينژاد، ساشا كلونيا، پويا سيفپناهي، مجيد حيدري، آرتور ياديگاريان(70 روزبه شاهعليدوست)، اکمل هولماتوف، مرتضي عزيزمحمدي، مقداد قباخلو (72 حميد كاظمي)، فرهاد خيرخواه(81 پوريا قيدر)
سرمربي: اصغر مديرروستا
مس: ارشاد يوسفي، شجاع خليلزاده، آندرو فرناندز(77ابوالقاسم دهنوي)، محمدمنصوري(66 مصطفي سيفي)، فرزاد حسينخاني، مهرداد فولادي، كيوان امرايي، پيروز قرباني، ميلاد فخرديني(85فراز فاطمي)، ادينيهو، عادل كلاهكج
سرمربي: صمد مرفاوي
شرح بازي:
دو تيم در نيمه نخست، بازي پر اشتباه، ناهماهنگ و پربرخوردي را در ميانه ميدان به نمايش گذاشتند به طوريکه فرصت گلزني چنداني بر روي دروازه هاي دو تيم ايجاد نشد تا بازيکنان با تساوي بدون گل به رختکن بروند.
در تنها حادثه نيمه نخست، "ادينهو لوسيانو" مهاجم برزيلي تيم مس در دقيقه 5 دروازه تيم پاس همدان را گشود اما "محسن ترکي" اين گل را آفسايد اعلام کرد.
اما در نيمه دوم شرايط بازي تغيير کرد به گونه اي که بازيکنان دو تيم به خصوص پاسي ها با تفکرات تهاجمي وارد ميدان شدند.
حملات تيم پاس در دقيقه 62 با شوت ديدني خيرخواه به ثمر نشست تا اين تيم از حريف خود پيشي گيرد.
در ادامه نيمه دوم، بازيکنان تيم مس به دليل افت قواي جسماني نتوانستند دروازه تيم پاس همدان را با تهديدي جدي روبه رو کنند و در نهايت به نخستين شکست خود در اين رقابت ها تن دادند.
شرح گل:
1ـ 0(پاس همدان): توپي كه اكمل به فرهاد خيرخواه داد از پشت محوطه 18 قدم و خيرخواه به سمت چپ دروازه ارشاد يوسفي توپ را وارد دروازه كرد است.
اتفاق ويژه: طرفداران پاس بارها از ناظر بازي خواستند كه داور چهرم به جاي محسن تركي وارد زمين شود!
بهترين بازيكن: اكمل با وجود اينكه براي اولينبار در ايران بازي ميكرد ولي با اين حال بهترين بازياش را در اولين بازي ارائه كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|