نمایش پست تنها
قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فولاد 0ـ استيل آذين1؛‌ شليك ميلاد به قلب به فولاد

سايت گل ـ مجيد جلالي كه فصل گذشته از كارش را با شكست مقابل استيل آذين در اهواز شروع كرده بود. در آغاز فصل جديد نيز مقابل استيل آذين شكست خورد.

گل: زنيدپور(89) براي استيل آذين
ورزشگاه تختي،‌ تماشاگر 3هزارنفر
داور: خداداد افشاريان
اخطار: خورج(فولاد)،‌ خليلي(استيل آذين)

فولاد: ميثاق معمارزاده، علي حمودي، جابا موجيري، اميد خورج،‌ ميثم خسروي،‌ سيامك سرلك(70 مهدي مومني)،‌ رضا معقولي، كريم شاهوردي،‌ بختيار رحماني، رضا نوروزي(60 آرش افشين)، روح‌الله بيگدلي(70 مهرزاد جماعتي)
سرمربي: مجيد جلالي

استيل آذين:‌ سوشا مكاني، مهدي مهدوي‌كيا، مهدي محمدي،‌ محمداسماعيل نظري، حسن اشجاري، فريدون زندي،‌ حسين كاظمي، حسين كعبي، ميلاد زنيدپور(90 امير شاپورزاده)،‌ سياوش اكبرپور(85 محسن خليلي)،‌ محمد غلامي(4+90 علي عشوري‌زاد)
سرمربي: تمباكوويچ

شرح بازي:
در مجموع 90 دقيقه استيل آذين برتر از فولاد ظاهر شد. بعد از اينكه ضربات سياوش اكبرپور و محمد غلامي به تيرهاي عمودي سمت چپ و راست دروازه فولاد برخورد كرد در نهايت ميلاد زنيدپور بازيكن اهوازي استيل كه زماني از فولاد جواب شده بود با يك شليك سنگين از تيم سابقش انتقام گرفت.

شرح گل:
1ـ0(استيل آذين): دقيقه 89 در پي يك ضربه ايستادگي از فاصله 20 متري ميلاد زنيدپور با شوتي سنگين توپ را از بين دست‌هاي ميثاق معمارزاده وارد دروازه فولاد كرد.

اتفاق ويژه: وضعيت بسيار نامساعد چمن ورزشگاه تختي اهواز مهم‌ترين نكته در اين مسابقه بود كه مانع از انجام يك بازي زيبا از سوي دو تيم شد.

بهترين بازيكن: ميلاد زنيدپور بازيكني كه كفه ترازو را به سود استيل آذين پايين آورد و اولين سه امتياز را براي سرمربي صربستاني كسب كرد بازيكن برتر ميدان بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید