نمایش پست تنها
قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ملوان 1- نفت تهران 1؛اولین امتیاز تاریخ با آشنا

شاگردان فرهاد پورغلامي در دقيقه 75 صاحب ضربه پنالتي شدند كه اين توپ را محمد حيدري به دستان حسين آشنا زد تا اين موقعيت براي ملوان از دست برود و اين تيم در خانه متوقف شود و نفت تهران در اولين حضور خود در ليگ برتر به يك امتياز دست يابد.

گل‌ها: نزهتي(28) براي ملوان، رفيعي(56) براي نفت تهران
ورزشگاه تختي، تماشاگر حدود 10 هزارنفر
داور: يدالله‌ جهانبازي
اخطار: ابراهيمي(ملوان)، فتحي(نفت تهران)

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، بابك پورغلامي، هادي تأميني، علي جراحكار، عليرضا رمضاني(65 ابوالحسن جعفري)، پژمان نوري، محمد رستمي، حسين ابراهيمي(52 هادي دهقاني)، محمد نزهتي، محسن مسلمان، محمد حيدري(76 مهدي دغاغله)
سرمربي: فرهاد پورغلامي

نفت تهران: حسين آشنا، حميد فتحي، ماريسيو خوزه نارسيو،‌ ميثم آقابابايي(59 سپهر ميرمحمدصادق)، محمدحسين مهرآزما، عليرضا رسول كرامت،‌ مهدي رفيعي، اسدالله ميكائيلي(54 مهدي محمدزاده)،‌ اكبر صغيري، مرتضي ايزدي(65 سجاد فيض‌اللهي)،‌ بهمن طهماسبي
سرمربي: حسين فركي

شرح گل:
1ـ0(ملوان): دقيقه 28 روي پاس محسن مسلمان كه در سيستم به عنوان هافبك تهاجمي بازي مي‌كرد توپ به محمد نزهتي رسيد و او پس از عبور از دو مدافع نفت گل ملوان را زد.
1ـ1(نفت تهران): دقيقه 56 مرتضي ايزدي از جناح چپ ملوان سانتر كرد و مهدي رحيم‌زاده دروازه‌بان ملوان با مشت توپ را دور كرد و مهدي رفيعي با ضربه‌اي از پشت محوطه 18 قدم گل تساوي نفت را به ثمر رساند.

بهترين بازيكن: حسين آشنا دروازه‌بان تيم نفت آبادان كه براي اولين حضور تيمش در ليگ برتر به خوبي درخشيد و علاوه بر مهار يك پنالتي ضرباتي را كه دروازه تيمش را به خطر مي‌انداخت را نيز مهار كرد

اتفاق ويژه: خطايي كه مدفعان نفت تهران بر روي محمد نزهتي انجام دادن و ضربه پنالتي‌اي كه محمد حيدري نتوانست اين توپ را گل كند تا تيمش با برتري از زمين بازي خارج شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 07-27-2010 در ساعت 08:44 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید