نمایش پست تنها
قدیمی 07-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سایپا 1- صبا صفر؛افتتاحیه سه امتیازی مایلی کهن

شاگردان محمد مايلي‌كهن توانستند ميهمان خود صباي قم را با يك گل شكست دهند تا كار خود را در ليگ دهم با پيروزي آغاز كرده باشند.

گل‌ها: مهدي خيري(63) براي سايپا
ورزشگاه انقلاب كرج ـ تماشاگر 500 نفر
داور: محمود رفيعي
اخطار: يوسف‌زاده،‌ منوچهري(سايپا)، بختياري‌زاده(صبا)
اخراج: امين منوچهري(80)

سايپا: وحيد شيخ‌ويسي، مرتضي ابراهيمي، علي حقدوست، سعيد يوسف‌زاده، مصطفي صبري، عليرضا لطيفي(65 علي زينالي)، ابراهيم صادقي، عباس محمدرضايي(56 امين منوچهري)، جابر انصاري، مهدي خيري(90 سعيد قزلگچي)، كريم انصاري‌فرد
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

صبا: مهدي واعظي، سهراب بختياري‌زاده،‌ داود حقي،‌ وحيد نعمتي(77 فرزاد حاتمي)، محسن بياتي‌نيا، محسن بيات، احمد تقوي(61 هادي اصغري)، مرتضي كاشي، سعيد خاني، پاول سانتوس، والدرسيلوا(54 حميد فرزانه)
سرمربي:محمود ياوري

شرح گل:
1ـ0(سايپا): ارسال ابراهيم صادقي از جناح راست با اشتباه مدافعان صبا توپ به مهدي خيري رسيد و او با ضربه بغل پا از پشت محوطه 18قدم گل اول سايپا را به ثمر برساند.

اتفاق ويژه:
ديدخوب بابك كمك‌داوردوم اين بازي در دقيقه 57، اشتباه فاحش محمود رفيعي را به او گوشزد كرد تا وی از اعتراض كادرفني سايپا در صحنه ضربه با دست سهراب بختياري‌زاده كه منجر به گل صبا مي‌شد نجات دهد.
امين منوچهري بعد از احراج با اشاره دست هواداران صبا را كه به وی فحاشی مي‌كردند به سكوت دعوت كرد و پيراهنش را درآورد و به زمين كوبيد.

اتفاق ويژه:حميد فرزانه پس از پايان بازي در نزديكي رختكن صبا از حال رفت اما به دليل اينكه دقايقي قبل آمبولانس حاضر در ورزشگاه يكي از بازيكنان مصدوم سايپا را به بيمارستان برده بود مسئولان تداركات صبا مجبور شدند فرزانه را به بيمارستان ببرند.

بهترين بازيكن: مهدي خيري به دليل به ثمر رساندن يك گل و حمله‌هاي مكرر به تيم صباي قم بهترين بازيكن زمين بود
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید