نمایش پست تنها
قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شاهين بوشهر 1ـ نفت آبادان2؛ درخشش نفت در بوشهر تب‌زده

ظاهرا همانطور كه كاسيميرو سرمربي نفت آبادان گفته بود اين تيم براي درخشش وارد ليگ برتر شده است. آنها در هفته اول مسابقات در بوشهر تيم شاهين را شكست دادند و بهترين نتيجه هفته را به دست آوردند.

سایت گل- ظاهرا همانطور كه كاسيميرو سرمربي نفت آبادان گفته بود اين تيم براي درخشش وارد ليگ برتر شده است. آنها در هفته اول مسابقات در بوشهر تيم شاهين را شكست دادند و بهترين نتيجه هفته را به دست آوردند.

گل: ميرطرقي(28)، عرب(68) براي نفت آبادان، ايمان حيدري(76) براي شاهين بوشهر
ورزشگاه: شهيد بهشتي، تماشاگر 17 هزارنفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار: محسن حميدي(شاهين بوشهر) ميلاد رخشان عراقي(نفت آبادان)

شاهين بوشهر: مجتبي روشن‌گر، عبدالله‌ كرمي(70 لك چيرا)، احمد آل‌نعمه، محسن حميدي، محسن ايران‌نژاد(70 محمد احمدپوري)، مهدي نوري(45 منصور تنهايي)، ستار زارع، مسعود نظرزاده، حميد سليماني، ايوان پترويچ، ايمان حيدري
سرمربي: حميد استيلي

نفت آبادان: حسن حوري، رسول ميرطرقي، سجاد مشكل‌پور، هدايت شهرياري، ميلاد رخشان عراقي(32 نبي ساكي)، علي مبيني، اميد شريفي‌نسب، وحيد سالوچ(64 زيار نيك‌نفس)، عباس مرداسي، محمدرضا ذولفنون، روح‌الله عرب
سرمربي: آلفردو كاسيميرو

شرح گل:
1ـ 0 (نفت آبادان): در دقيقه 28 ارسال مرداسي از روي نقطه كرنر به رسول ميرطرقي و ضربه سر او گل اول تيمش را به ارمغان آورد.
2ـ 0(نفت آبادان): شوت از راه دور روح‌الله عرب وارد دروازه شد.
2ـ1(شاهين بوشهر): در دقيقه 76 ايمان حيدري از اشتباه مدافعين و دروازه‌بان نفت استفاده كرد و تك گل تيمش را به ثمر رساند.

بهترين بازيكن: حسن حوري دروازه‌بان تيم نفت آبادان با درخشش خود مهاجمان حريف را متوقف كرد و از عوامل پيروزي فوق‌العاده تيمش بود.

اتفاق ويژه: شاهين بوشهر كه 17هزار طرفدار را پشت سر خود داشت ليگ را ضعيف شروع كرد و مقابل تيم نه چندان آماده نفت آبادان شكست خورد. برد نفت در بوشهر شگفتي هفته اول ليگ برتر محسوب مي‌شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید