07-31-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مس 1ـ ذوب آهن2؛ دومين باخت صمد
دومين شكست متوالي مس شرايط را براي سرمربي جديد اين تيم دشوار ميكند، مرفاوي بايد به سرعت تيمش را از اين بحران بيرون بياورد
گلها: فرهادي(7)، قاضي(60) براي ذوب آهن، حسنزاده(83) براي مس
ورزشگاه باهنر كرمان، تماشاگر 4هزارنفر
داور: غلامرضا جباري
اخطار: خيري، حدادي، خلعتبري، طالبي(ذوب آهن)، ادينيهو
مس: ارشاد يوسفي، فرزاد حسينخاني، پيروز قرباني، آندرو بياز(77 فراز فاطمي)، شجاع خليل آزاد، قاسم دهنوي(65 احمد حسنزاده)، مهرداد پولادي، محمد منصوري(65مصطفي سيفي)، عادل كلاهكج، ادينيهو، كيوان امرايي
سرمربي: صمدمرفاوي
ذوب آهن: شهاب گردان، علي احمدي، فرشيد طالبي، اسماعيل فرهاديژ(85 مريوس)، محمد قاضي، محمدرضا خلعتبري(75 كاسترو)، قاسم حداديفرد، حسين ماهيني، محمد حسيني، سينا عشوري، مجيد نورمحمدي(70 شاهين خيري)
سرمربي: منصور ابراهيمزاده
شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): دقيقه 7 پاس عرضي نورمحمدي از سمت راست مركز دروازه به فرهادي رسيد و او با ضربه پا توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ0(ذوب آهن): دقيقه 60 پاس عمقي خلعتبري روي توپي كه كلاهكج لو داده بود به قاضي رسيد و او تك به تك با دروازهبان شد و توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ1(مس): دقيقه 83 سانتر سيفي از سمت راست روي تير دوم به حسنزاده رسيد، حسنزاده با يك ضربه به زاويه مخالف گل مس را به ثمر رساند.
اتفاق ويژه: اعتراض تماشاگران به بازيكنان مس هنگام خروج از زمين.
بهترين بازيكن: شهاب گردان دروازهبان ذوب آهن كه از مهار چند شوت دقيق از سمت مس و چند موقعيت مسلم را از تيم بازيكنان اين تيم گرفت
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|