نمایش پست تنها
قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مس 1ـ ذوب آهن2؛ دومين باخت صمد

دومين شكست متوالي مس شرايط را براي سرمربي جديد اين تيم دشوار مي‌كند، مرفاوي بايد به سرعت تيمش را از اين بحران بيرون بياورد

گل‌ها: فرهادي(7)، قاضي(60) براي ذوب آهن، حسن‌زاده(83) براي مس
ورزشگاه باهنر كرمان، تماشاگر 4هزارنفر
داور: غلامرضا جباري
اخطار: خيري، حدادي، خلعتبري، طالبي(ذوب آهن)، ادينيهو

مس: ارشاد يوسفي، فرزاد حسين‌خاني، پيروز قرباني، آندرو بياز(77 فراز فاطمي)، شجاع خليل آزاد، قاسم دهنوي(65 احمد حسن‌زاده)، مهرداد پولادي، محمد منصوري(65مصطفي سيفي)، عادل كلاه‌كج، ادينيهو، كيوان امرايي
سرمربي: صمدمرفاوي

ذوب آهن: شهاب گردان، علي احمدي، فرشيد طالبي، اسماعيل فرهاديژ(85 مريوس)، محمد قاضي، محمدرضا خلعتبري(75 كاسترو)، قاسم حدادي‌فرد، حسين ماهيني، محمد حسيني، سينا عشوري،‌ مجيد نورمحمدي(70 شاهين خيري)
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): دقيقه 7 پاس عرضي نورمحمدي از سمت راست مركز دروازه به فرهادي رسيد و او با ضربه پا توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ0(ذوب آهن): دقيقه 60 پاس عمقي خلعتبري روي توپي كه كلاه‌كج لو داده بود به قاضي رسيد و او تك به تك با دروازه‌بان شد و توپ را وارد دروازه كرد.
2ـ1(مس): دقيقه 83 سانتر سيفي از سمت راست روي تير دوم به حسن‌زاده رسيد، حسن‌زاده با يك ضربه به زاويه مخالف گل مس را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: اعتراض تماشاگران به بازيكنان مس هنگام خروج از زمين.

بهترين بازيكن: شهاب گردان دروازه‌بان ذوب آهن كه از مهار چند شوت دقيق از سمت مس و چند موقعيت مسلم را از تيم بازيكنان اين تيم گرفت
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید