استيل آذين3 ـ پاس همدان0؛ صعود استيل به صدر جدول
استيل آذين در اولين بازي خانگي با نتيجهاي قابل توجه پاس را از پيش رو برداشت و به صدر جدول ليگ رسيد. جايي كه آنها آن را متعلق به خود ميدانند
گلها: كاظمي(34)، غلامي(53)(93) براي استيل آذين
ورزشگاه دستگردي، تماشاگر 2هزارنفر
داور: تورج حقوردي
اخطار: غلامي، كاظمي، كعبي، كريمي(استيل آذين)، عابدينژاد(پاس)
استيل آذين: سوشا مكاني(16 حميد نشاطجو)، محمد اسماعيل نظري(46 علي كريمي)، مهدي محمدي، حسن اشجاري، مهدي مهدويكيا، حسين كاظمي، فريدون زندي، حسين كعبي، محمد غلامي، ميلاد زنيدپور، سياوش اكبرپور(74مهرزاد معدنچي)
سرمربي: تمباكوويچ
پاس: سامان صفا، ساشا كلونيجا، مجيد حيدري، پويا سيفپناهي، همت عابدينژاد، آرتور ياديگاريان، مرتضي عزيزمحمدي(54 پوريا قيدر)، نادر احمدي(83 مقداد قباخلو)، اكمل اوتوماف(63 هادي رمضاني)، فرهاد خيرخواه، وحيد عليآبادي
سرمربي: علي اصغر مديرروستا
شرح بازي:
پاس بازی را خیلی خوب آغاز کرد ودو فرصت ایده ال را ازدست داد اما در ادامه این استیل آذین بود که توانست بااستفاده از تجربه بالای بازیکنانش به گل دست یابد. با ثبت این گل روند بازی تا حدودی عوض شد وتیم پایتخت نشین به اداره بازی پرداخت. نیمه دوم با گل زود هنگام استیلی ها همراه شد تا خیال شاگردان تومباکوویچ از کسب سه امتیاز راحت شود . پاسی ها در دقایق پایانی بر شدت حملات خود افزودند اما توانستند به آنچه می خواهند دست یابند.
شرح گل:
1ـ0(استيل آذين): دقيقه 34 ارسال ميلاد زنيدپوراز جناح چپ و ضربه سر حسين كاظمي گل اول را براي تيمش به ثمر رساند.
2ـ0(استيل آذين): دقيقه 53 حركت نفوذي خوب محمد غلامي و عبور زيبا از مدافعان ضربه بغل پاي او تبديل به گل دوم شد
3ـ0(استيل آذين): دقيقه 93 محمد غلامي، حركت خوب زنيدپور از جناح چپ و پاس عرضي او در شش قدم به محمد غلامي و ضربه بغل پاي او دروازه خالي را بازي كرد.
اتفاق ويژه: شعارهواداران استيل آذين عليه قطبي در حضور منصوريان و بيوتر كه ورزشگاه حضور داشتند، خواستاردعوت نشاطجو به تيم ملي بودند.
دقيقه 15 مصدوميت شديد سوشا مكاني از ناحيه زانوي پاي راست استيل را مجبور به تعويض اجباري و او را با آمبولانس از ورزشگاه خارج كردند.
بهترين بازيكن: محمد غلامي با به ثمر رساندن دو گل براي تيمش بهترين بازيكن زمين بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 07-31-2010 در ساعت 08:49 PM
|