نمایش پست تنها
قدیمی 07-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استقلال1 ـ فولادخوزستان2؛ نوروزي قاتل استقلال

استقلال كه از دقيقه 30 بازي مسابقه را به فولادي‌ها داده بود در نهايت با شكست زمين را ترك كرد. سه امتيازي بود كه فولاد مستحق آن به نظر مي‌رسيد.

گلها: ميداودي(9) براي استقلال، نوروزي(63)،(72) براي فولاد
ورزشگاه آزادي، تماشاگر 20هزارنفر داور: يدالله جهانبازي
اخطار: شاهرودي(فولاد)، شيرزاد(استقلال)

استقلال: وحيد طالب‌لو، فرهاد مجيدي(68 دوسانتوس)، محسن يوسفي، دسوزا، پژمان منتظري، ميلاد ميداودي، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي، اميرحسين صادقي(71لوئيز)،‌ جواد شيرزاد، حنيف عمران‌زاده
سرمربي: پرويز مظلومي

فولاد: خالد شحيطاوي، جابا موجيري، اميد خورج، علي حمودي، ميثم خسروي(80 آرش افشين)،‌ مهدي چمن آرا، كريم شاهوردي(84مهدي مومني)، سيامك سرلك، رضا معقولي، بختيار رحماني(64 مهرداد جماعتي)،‌ رضا نوروزي
سرمربي: مجيد جلالي

شرح بازي:
مجيد جلالي سرمربي فولاد انكار نكرد كه هدفش از حضور در تهران كنترل استقلال بوده است. ظاهراً او به عنوان مربي پيروز انتظار نداشت كه تيمش دقايق طولاني از بازي را در اختيار داشته باشد و برنده از بازي بيرون بيايد اما نمايش ضعيف استقلال و بازي سردرگمي اين تيم فرصت را به قرمزها داد تا با دو گل نوروزي فاتح اين مسابقه بشوند. استقلال البته با گلزني ميداودي خوب شروع كرد و اين بازيكن حتي مي‌توانست گل دوم را هم به ثمر برساند. اما اين فولاد بود كه آرام‌آرام بازي را در اختيار گرفت و با شروع نيمه دوم با دو ضربه برق‌آسا بازي را به سود خود تمام كرد. استقلال دراين مسابقه نه يك تيم برنده كه تيمي نه چندان جذاب و سردرگم بود، آنها براي قهرماني در ليگ احتياج به تمرين و تمرين و تمرين دارند. حداقل براي اينكه پرويز مظلومي سرمربي جديد استقلال بيش از اين‌ها در استقلال بماند.

شرح گلها:
1ـ0(استقلال): استقلالي‌ها از همان دقيقه نخست بازي را هجومي شروع كردند و بهترين بخت دقيقه 9 در گوشه محوطه جريمه نصيب ميلاد ميداودي شد و توانست دروازه فولاد را باز كند.
1ـ1(فولاد): فولادي‌ها بعد از آنكه چند موقعيت مسلم را در نيمه اول و دوم موقعيت تك به تكي كه نصيب رضا نوروزي شد از دست دادند توسط همين بازيكن در دقيقه 63 روي ضربه كرنر به گل رسيدند. رضا نوروزي كرنر را با يك ضربه سر در دروازه وحيد طالب‌لو جاي داد تا نتيجه بازي يك بر يك شود.
1ـ2(استقلال): ميثم خسرويي با نفوذ توپ از سمت چپ به محوطه جريمه استقلال فرستاد تا رضا نوروزي با اشتباه وحيد طالب‌لو كه در گرفتن توپ تعلل كرد گل دوم خود را به ثمر برساند و فولاد 2 بر يك جلو بيفتد.

اتفاق ويژه: فرهاد كاپيتان استقلال كه براي اولين‌بار در تركيب استقلال قرار مي‌گرفت بعد از تعويض خود با دوساندوس با ناراحتي از زمين خارج شد و غرولندكنانه روي نيمكت‌ نشست.

بهترين بازيكن:‌ رضا نوروزي مهاجم شناخته شده فولاد كه سال گذشته در استيل آذين زهر خود را به استقلال ريخته بود. در دومين مسابقه فصل سه امتياز اين بازي را براي تيمش به ارمغان آورد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید