نمایش پست تنها
قدیمی 08-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نفت تهران 3ـ شهرداري تبريز1: تهران برزيلته!

گل‌ها: صغيري(12)، محمدزاده(22)، طهماسبي(72) براي نفت تهران، گرداني(50) براي شهرداري تبريز
ورزشگاه راه آهن اكباتان، تماشاگر 500نفر
داور: جمشيد دانش‌مهر
اخطار: ابرقويي

نفت تهران: حسين آشنا، حميدرضا فتحي، محمدحسين مهرآزما، مهدي رفيعي، عليرضا عزتي، مرتضي ايزدي(57 حسين اماميان)، مارسيو خوزه، سيامك كوروشي، مهدي محمدزاده(78 داريوش ميكائيلي)، بهمن طهماسبي، اكبر صغيري(63 سجاد فيض‌اللهي)
سرمربي: حسين فركي

شهرداري تبريز: مسعود همامي، ابراهيم ابرقويي، روح‌الله بهرامي، حبيب گرداني، وريا غفوري(36 محمد ايرانپوريان)، رسول عليزاده(75 محمدرضا طهماسبي)، محمد سهيمي(67 شهرام گودرزي)، رسول پيرزاده، سعيد دقيقي، علي كريمي، كارلوس سوآرس
سرمربي: اكبر ميثاقيان

شرح گل:
1ـ0(نفت تهران): در دقيقه 12 ارسال تند و تيز مرتضي ايزدي از جناح راست و به اكبر صغيري در داخل محوطه رسيد عبور او از مسعود همامي و با ضربه بغل پاي گل اول را براي تيمش به ثمر رساند.
2ـ0(نفت تهران): در دقيقه 22 ارسال توپ بلند توسط مهدي رفيعي به بهمن طهماسبي خطاي ابراهيم ابرقويي، داور اعلام پنالتي كرد كه ضربه پنالتي را مهدي محمدزاده تبديل به گل دوم كرد.
2ـ1(شهرداري تبريز): دقيقه 50 شوت محكم از فاصله 25 متري حبيب گرداني به زيبايي تبديل به گل شد.
3ـ1(نفت تهران): دقيقه 72 پاس بلند مهدي رفيعي در محوطه جريمه به بهمن طهماسبي كه ضربه فني او از داخل شش قدم كه با دفع ناقص هماهمي تبديل به گل سوم بازي شد.

اتفاق ويژه: به دستور شهبازي نماينده فدارسيون 5 دقيقه مانده به شروع بازي به خاطر كمبود وقت اسامي بازيكنان را اعلام نكرد و جالب اينكه به خبرنگاران ليست بازيكنان داده نشد و حضور نداشتن ميثم بائو غيرقابل منتظره بود و خبري از مصدوميت او شنيده نشد و نبود او به علت اينكه او در تمرين آخر جر و بحثي با اكبر ميثاقيان داشته توسط سرمربي شهرداري مورد تنبيه انضباطي قرار گرفته بود.

بهترين بازيكن: بهمن طهماسبي به خاطر زدن يك گل و يك پاس گل بهترين بازيكن زمين بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید