نمایش پست تنها
قدیمی 08-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سپاهان 0ـ ملوان0: دومين توقف امير

تك موقعيت سپاهان در دقيقه نود براي توره ايجاد شد كه او هم با بي‌دقتي توپ را به بدن رحيم‌زاده دروازه‌بان ملوان كوبيد

ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر 4هزارنفر
داور: محسن قهرماني
اخطار: محمد رستمي(ملوان)

سپاهان: سيدمهدي رحمتي، سيدهادي عقيلي، جلال حسيني، محسن بنگر(46 هاشم بيك‌زاده)، خسرو حيدري، محمدرضا ناصحي، اميد ابراهيمي، احمد جمشيديان(62 يانوش)، مهدي كريميان(46 جواد كاظميان)، ابراهيم توره، رضا عنايتي
سرمربي: امير قلعه‌نويي

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، بابك پورغلامي، علي جراحكار، هادي تأميني، پژمان نوري، مهرداد اولادي، آلن باسيچ، محمد نزهتي(62 حسين ابراهيمي)، مهران جعفري(78 آريانو آلويز)، محمد رستمي، محسن مسلمان(68 محمد همرنگ)
سرمربي: فرهاد پورغلامي

شرح بازي:
سپاهان در يكي از بدترين روزهاي چند فصل اخيرش و در روزي كه تنها يكي،‌دو موقعيت و آن هم بر روي حوادث ايجاد كرد نتوانست تيم نه چندان قدرتمند ملوان را در اصفهان مغلوب كند. شاگردان امير قلعه‌نويي كه در سردرگمي محض به سر مي‌بردند حتي در رساندن توپ به محوطه جريمه ملوان هم عقيم بودند. تك موقعيت سپاهان در دقيقه نود براي توره ايجاد شد كه او هم با بي‌دقتي توپ را به بدن رحيم‌زاده دروازه‌بان ملوان كوبيد. سپاهان در دقايقي از بازي

اتفاق ويژه: تركيب ثابت سپاهان هيچ مهره اصفهاني را در خود نمي‌ديد البته ممكن است با هم بوسينا رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان بگويد جمشيديان و عقيلي به خاطر داشتن همسران اصفهاني، اصفهاني هستند اما سكوها چنين اعتقادي به تيمي كه لهجه اصفهاني ندارند، ندارند.

بهترين بازيكن: پژمان نوري كه قرار بود 8 هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر محروم باشد در هفته دوم بهترين بازيكن تيمش مقابل سپاهان بود. او كار خاصي براي ملوان انجام نداد اما براي رسيدن ملوان به هدفش كه مساوي و گرفتن يك امتياز بود، يك ليدر تمام عيار بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید